· 

Teleurstelling Voor Rockanje 013

 

Een zonovergoten Drenkeling , de wedstrijd tegen Vlotbrug  , en ja deze hebben we wl eerder gehad dit seizoen , en toen was het gelijkwaardig met een trainer van Rockanje  met krukken , echter hoeveel anders was het vandaag, en dan ook nog zo stoppen waar we later op terugkomen. Je moet altijd uitgaan van de eigen kracht van het team , maar als  je dan een tegenstander krijgt waar er tov 1e wedstrijd spelers inlopen die  3 turven langer zijn dan onze keeper Jordy en Joey van ons team, en dan ook zoveel beter zijn als de andere en ook bepalende factor zijn , dan speel je op voorhand  een verloren wedstrijd, en ja de 1e helft een dramatisch acterend Rockanje JO13-1, geen strijd, geen man op man voetbal  veel commentaar naar verdediging en keeper toe.  Laten we 1 ding  zeggen een tegenstander  komt bij de goal door minder meevoetballende aanvallers , daarna  een niet strak verdediginde middenveld , en aansluitend te ver  van de man aflopen van  verdediging  en ja dan blijft de keeper over , uiteindelijk de laatste, dus  een tegengoal is altijd de verantwoording van een heel team.

 

In de rust dan ook een donder speets , met die verwoording verliezen oke maar wel met inzet en dus ook een 2e helft waar strijd en inzet gevraagd werdt .

 

De 2e helft een beter verschijnend Rockanje JO13-1, beter op de man maar toch weer  de 2 bepalende spelers van de tegenpartij die zo makkelijk voetballen waar we geen antwoord op konden vinden.

 

Uiteindelijk liep Vlotbrug uit naar 0-5 , en dan denk je laat maar gaan uitspelen en snel vergeten , maar niks minder waar want 7 minuten voor tijd gebeurd waar niemand op wacht een onschuldige voet/scheen beweging van onze nummer 10 , wat totaal escaleerd met de tegenactie  van Spelers  vlotbrug , en uitmond in een massale duw en trek partij waarbij er over en weer tikken worden uitgedeeld, als trainer  direct er tussen om te scheiden, en rust te proberen krijgen , echter bleef het  doorgaan en de man van de wedstrijd Marco verzocht de wedstrijd te stoppen om nog verdere escalatie te voorkomen, waar Rockanje op het veld bleef om geen escalatie in kleedkamer te krijgen , wedstrijd uiteindelijk maar afgesloten met 0-5 omdat verdere onderzoeken dan toch tijd en vervelende situaties meebrengt.

 

In de kleedkamer veel vragen maar waarom gaan wij accoord met 0-5 en korter voetballen het is toch niet onze schuld. Maar met de 3e helft in het verschiet en Mark al reeds boven met de bestelling van Kroketten en Frikadellen en Patat werdt er nog nagepraat en toch leuk afgesloten .

 

Voor vandaag  bedankt aan Thymo en Isabelle en  we gaan op naar volgende week waar we een vreselijk moeilijke wedstrijd in het verschiet hebben , dus zal er scherp getraind moeten worden deze week.

 

Tot slot  bedanken we Mark voor de 3e helft en feliciteren we de rechterhand van Mark , te weten Cynthia met haar verjaardag, en wensen we noud veel beterschap en super gaaf dat je er was voor de aanmoediging en de 3e helft.

We hopen ook Lev op deze manier bij de groep te kunnen betrekken , want ondanks geblesseerd zou het ( indien mogelijk) erg fijn zijn om je  erbij te betrekken.

 

Voor nu een fijn weekend , en op naar volgende week , waarbij we zeggen de bril stand staat dan weer en weer nieuwe kansen