Abbenbroek -OFB

Na 2 welverdiende zeges van Abbenbroek komt nu OFB naar het zonnige Abbenello. Het mooie weer van de afgelopen week geeft een goed gevoel aan de spelers.

Wedstrijd is zojuist begonnen en de verdediging slaapt bij Abbenbroek. Kort na het eerste fluitsignaal schiet OFB de 1-0 binnen.

Abbenbroek laat de hoofden niet zakken en antwoord met een harde kopbal van Niels Molendijk 1-1.

Abbenbroek weet dat het even moet aanzetten tegen de veel jongere spelers van OFB. Kevin Dijksman linkerkant van het doel uit een lastige hoek weet Kevin de bal binnen te schieten 2-1.

Abbenbroek is fysiek sterker dan OFB en wint veel duels. Toch blijft de 3-1 welke lang in de lucht hangt uit.

Na de thee worden de spelers feller. Over en weer word er redelijk hard gespeeld, maar niet oneerlijk. De scheids heeft dit ook door en doet wat hij moet doen. Waar OFB het moet hebben van de lange ballen en counters kan Abbenbroek gemakkelijk opbouwen en vaak tot een kans komen.

Als Abbenbroek een lang bal geeft is deze vaak gevaarlijk, zo zien we dit ook met de bal op Randy de Macker. Speelt een man uit, schiet met een ferme krul de bal over de keeper heen en tekent voor de 3-1.

Jean-Paul van Diggelen denkt wat Randy doet, kan ik ook. Mooie krul in de verre hoek. 1-4.

OFB gaat er niet bij zitten en geeft de wedstrijd nog niet op. Maar goed ook, want OFB weet door wederom een niet goed oplettende verdediging van Abbenbroek te komen op een 4-2.

Zaterdag 26 maart, prachtig weer, eerlijke pot voetbal en wederom 3 punten voor Abbenbroek.

 

https://flic.kr/s/aHBqjzHAh6