· 

Abbenbroek klaar voor de strijd.

Prima voetbalmiddag zaterdag 02 april. Waar de spelers een warming up doen, zitten de toeschouwers aan de warme koffie en thee. Stellendam - Abbenbroek beide moeten vechten voor een plek bovenin de middenmoot. 

 

Waar Stellendam deze middag in de eerste 10 minuten het initiatief neemt in het voetbal en Abbenbroek zoekende is en wat lijdt tot een vroege voorsprong: 1-0. Abbenbroek weet zich te herpakken echter lijdt dit niet tot een doelpunt, een aantal doelpogingen waarbij Hamdi Akcay heel dichtbij komt. Abbenbroek wordt heel slordig in haar voetbal waarbij Stellendam bloed ruikt en profiteert van de fouten bij Abbenbroek. De bal vliegt over de verdediging heen bij Abbenbroek waarbij Stellendam tekent voor de 2-0. Stellendam ziet dat de 3-0 voor rust nog moet lukken. Door balverlies in de as bij Abbenbroek wordt dit de werkelijkheid. De spelers gaan aan de thee en overleg met de trainer hoe Abbenbroek zich moet herpakken in dit duel. 

 

De trainer heeft gesproken en Abbenbroek begint overtuigend aan de tweede helft. Niels Molendijk verlengd de bal voor Randy de Macker en Randy rond deze mooi af: 3-1. Abbenbroek geeft de wedstrijd niet op en is opzoek naar het maximale in deze wedstrijd. Dit kan je zien aan het spel welke voornamelijk afspeelt op de helft van Stellendam. Stellendam komt nog een enkele keer gevaarlijk in de buurt van de goal maar weet niet te scoren. Abbenbroek komt tegen het einde nog 1x in de 16 van Stellendam. Er wordt een overtreding gemaakt maar de scheidsrechter wuift deze weg. 

 

Na een veel betere tweede helft heeft Abbenbroek in de eerste helft de wedstrijd verloren. 

Met een eindstand van 3-1 gaat Abbenbroek door naar volgende week zaterdag thuis tegen Melissant. Aanvang 15.00 !!

 

Voor de wedstrijdfoto's van Ruud Vermeer open de link: https://flic.kr/s/aHBqjzJtPj