· 

Hellevoet Heroes op 9 juli!

In 2022 gaat het gebeuren: de eerste editie van Hellevoet Heroes! Een sprinttriathlon in en om het hart van Hellevoetsluis, de Vesting, op zaterdag 09 juli 2022. Dat betekent 750 meter zwemmen, 20 km fietsen en tot slot 5 km lopen. Voor de jeugd is een aparte serie met 100 meter zwemmen, 6 km fietsen en 1 km lopen. Inmiddels hebben we al een mooi aantal inschrijvingen, maar hier kunnen er nog meer bij natuurlijk!

 

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en hebben er veel zin in om er een mooie dag van te maken. Om deze dag een succes te laten worden zijn we dan ook nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Er hebben zich al een mooi aantal vrijwilligers aangemeld, maar natuurlijk maken 'vele handen licht werk'.

 

Via deze mail willen we jullie vragen om deze informatie en/of meegeleverde flyer te delen onder jullie deelnemers, jullie leden of jullie netwerk. Hopelijk kunnen we, via jullie, deelnemers en/of vrijwilligers verwelkomen op zaterdag 9 juli in Hellevoetlsuis! 

 

Inschrijven voor deze triathlon kan via Hellevoet Heroes - Tickets (weticket.com) en als vrijwilliger kan je je aanmelden via https://partners.hellevoetheroes.nl/vrijwilligers of een mail sturen naar vrijwilligers@hellevoetheroes.nl met je naam, emailadres en je beschikbaarheid (hele dag of dagdeel). 

 

Meer informatie over Hellevoet Heroes? Kijk dan op www.hellevoetheroes.nl!

Download
Hellevoet Heroes
Flyer Hellevoet Heroes
Flyer Hellevoet Heroes 2022.pdf
Adobe Acrobat document 1.5 MB