· 

TTV De Sprint 2 kampioen in de 1e klasse B

Tafeltennisvereniging De Sprint heeft ook in het najaar een team in de Hoofdklasse van de afdeling West. Team 2 is namelijk kampioen geworden door vrijdagavond concurrent Zoeterwoude 1 met 7-3 te verslaan in de 1e klasse B. Dit betekent dat Nick Landman, Dustin Eier, Rechid Ahmed en Aad de Sousa in het najaar uitkomen in de Hoofdklasse.

Vermoedelijk zal team 1 daaruit promoveren naar de landelijke derde divisie (zie bericht gisteren). Maar De Sprint blijft dan toch vertegenwoordigd in de top van de afdeling West. Vrijdag wonnen zowel Nick als Dustin en Rachid twee enkelwedstrijden (verloren alle drie van Van Offeren) en Nick/Dustin het dubbelspel. Gefeliciteerd mannen!

 

U leest het: voor toptafeltennis op Voorne Putten moet u in Brielle zijn.