· 

GHVV'13 doet slechte zaken tegen OVV Oostvoorne.

GHVV'13 doet hele slechte zaken tegen OVV. Aan de Zwartelaan in Oostvoorne kon GHVV'13 zich meer lucht verschaffen in de ranglijst door OVV te kloppen .

 

Nadat ze dinsdagavond Rijnmond Hoogvliet Sport met 3 - 2 hadden geklopt was het zeker niet onmogelijk . Maar .... het zou allemaal anders uitpakken voor de mannen van Rob Vuik . 

Direct na de aftrap was er al een kans voor OVV en die ging gelukkig nog mis voor GHVV'13 .vDat moest toch de ploeg wakker schudden maar dat deed het niet want in minuutje 4 was het dan wel raak voor OVV . Te veel ruimte geven aan de spitsen van OVV , die daar raad mee wisten. Via de rechterkant werd aanvoerder Pascal van Hulst helemaal vrijgespeeld in keepersgebied  die de bal makkelijk binnen liep. 

 

Na de goal werd GHVV'13 nog niet wakker . OVV was simpelweg vele male fanatieker en zat er bovenop . In minuut 25 was er balverlies op het middenveld van GHVV'13 een OVV profiteerde weer 100 % van dit foutje. Weer kregen de spitsen veel ruimte en het was 2 - 0.

Verder in de 1e helft was het een strijd om te overleven en de marge 2 houden maar ook dat bleef de ploeg niet bespaart want in de 40e minuut maakte OVV er 3 - 0 van. 

 

Na de rust een iets beter GHVV'13 maar de kansen bleven voor OVV , die zeker 3 100% kansen kregen , maar het vizier stond meer op scherp voor OVV. Naar gelang de 2e helft vorderde werd GHVV'13 wel sterker maar echte doelrijpe kansen werden er niet gecreëerd . De 1e goedlopende aanval was in minuutje 83  die uiteindelijk op de paal belandde . Dat was het 1e en laatste wapenfeit van GHVV'13. 

 

GHVV'13 heeft zich een zelf slechte dienst bewezen  door deze wedstrijd te verliezen. 

Gelukkig vielen de uitslagen nog gunstig uit en is er nog een beetje ruimte over maar het zal echt anders moeten. Volgende week tegen Vlotbrug thuis en met dezelfde instelling als tegen OVV  ben ik bang voor nog een domper en we hebben goede voetballers en die moeten het met elkaar doen.