Peters avonturen met de vv Rockanje JO13-1

23 april blijft het spannend voor kampioenschap of haalt Hellevoetsluis vandaag kampioenschap binnen met de hulp van Rockanje JO13-1.

 

ROCKANJE JO13-1- Nieuwenhoorn JO13-3  (3-0) 4-1

 

Nou  dan beginnen we met feliciteren aan de terechte kampioen van laatste fase in de 3e klasse aan Hellevoetsluis, zelf wonnen ze van de nr 3 Vlotbrug met 4-1 , en was de andere topper vandaag  Rockanje JO13-1- Nieuwenhoorn JO13-3  de nr 2 tegen de nr 4. Op voorhand een lastige wedstrijd maar ook een wedstrijd waar we nog wat hadden goed te maken na de wedstrijd daar , on eerder stadium het verzoek om wedstrijd uit  te stellen ivm spelers probleem aan Nieuwenhoorn kant , maar genoeg andere teams  vrij , en voor Rockanhe  gewoon te lastig met overvolle programma komende weken.

 

Dus gewoon voetballen dat is wat Rockanje JO13-1  wilde , en dus op voorhand verzoek om 10-10 te spelen  door Nieuwenhoorn, echter op deze zaterdag stonden daar toch 14 spelers bij Nieuwenhoorn, en dat had de leider allang verwacht , en stonden wij ook met 14 spelers .

Uiteindelijk zagen we veel andere gezichten bij tegenstander tov eerdere wedstrijd maar die onderlinge strijd werd al op scholen gespeeld deze week.

 

Op een Rockanje Live verbonden drenkeling na de Hollandse avond, Wouter die al feestje achter de rug had; konden we vandaag weer op onze  vertrouwde speeltijd aantreden , op veld 2 een prima veld waarop we wel willen aantekenen of er een mogelijkheid bestaat on de lijnen een keer wat dikker op het veld te zetten want de lijnen  zijn echt bijna niet  waarneembaar. En nee absoluut geen klagen maar  gewoon het  verzoek  om wat dikker te lijnen.

 

Direct de wedstrijd passie erop , een voetbal passie die al weken zichtbaar is bij een super groeiend team , en was het de druk die wij Nieuwenhoorn oplegde , en ja dan is het ook wachten op kansen  en doelpunten , en die  kwamen er ook de 1-0 van Thymo uit de corner  van Sem , de bal via  de lat op het koppie van Thymo in de 14e minuut , 2 minuten later een prima pass van Thijs  op rechtsbuiten Dyran , ja jullie lezen het goed rechtsbuiten, dyran los en met een perfecte pegel de 2-0 , we roken  bloed en bleven prima  voetballen en de 24e minuut de prima pass maar nu op links van Mitchel , en Milan vrij zettende voor  de goal  , en de 3-0 een feit , dit werd ook de russtand waar we afspraken  terug te vallen op het systeem als bij Vlotbrug  want we hoefde nu niet meer dus van een 4-3-3 naar een 4-4-2.

 

De 2e helft was 2 minuten oud en herinneren jullie  het  polletje van can Breukelen nog  , nu was het  oud rockanje speler Milan Boers die  te maken kreeg  met het Drenkeling polletje  en zo zette hij Milan voor de goal  en was het Milan-Milan  waarbij Milan van Rockanje een lange neus trok en de 4-0 -liet optekenen. Hierna  lieten we de teugels iets vieren en was het Nieuwenhoorn wat nog de 4-1 liet aantekenen.

 

Uiteindelijk klommen wij naar plek 3 , en spelen we een meer dag degelijk voetbal seizoen iets wat wij als trainers trots maakt. We gaan nu vakantie vieren en spelen 14 mei de laatste tegen WFB en spelen we thuis , waarna ik iedereen uitnodig van het team dus ouders  en spelers om dan het competitie seizoen af te sluiten , waarna we ons dan gaan opmaken voor  de toermooien 

Zonder iedereen bij naam te noemen een super wedstrijd vandaag en niks leuker om zo de zaterdag avond Rockanje live in te gaan .

 

Fijne vakantie allemaal en geniet ervan.

Peter Naaktgeboren.