· 

Winst OACN Boys in dying seconds.

OACN Boys startte erg sterk aan de wedstrijd en al snel kwam OACN op een 0-2 voorsprong via goals van Oualid Tarifit en Stevie de Brito.

Na de goede opening deed Olympic wat terug en werd het 1-2. OACN herpakte zich en via een eigendoelpunt van Olympic was de marge weer 2 goals verschil 1-3. Echter na de 1-3 werd het rommelig bij OACN. Hier profiteerde Olympic van door nog voor rust 2x te scoren 3-3.

 

Na rust startte OACN goed en via goals en Oualid Tarifit en een prachtige treffer van Arnie Boukhari werd de marge vergroot naar 3-5. Toen volgde er weer een slechte fase voor OACN en werd er aan beide kanten gescoord tot dat het 6-6 stond. 10 seconden voor tijd wist OACN toch nog met de overwinning naar huis te gaan want weer was het Oualid Tarifit die wist te scoren: 6-7

 

De link naar de wedstrijdfoto's opent u hier