GHVV'13 verliest van Vlotbrug

De start was overdonderend van Vlotbrug . Direct na de aftrap een lange hoge bal richting Erwin van Trigt , die ternauwernood de bal kon pakken. 

Een aanval later was het wel 0 - 1 maar de grensrechter van GHVV'13 had al gevlagd omdat de bal  achter de achterlijn werd voorgetrokken.

Je zou zeggen je bent nu wel wakker maar de wekker was nog niet afgegaan. 

In de 3e minuut was al dan wel raak een corner bal van Vlotbrug die door verschillende spelers van GHVV'13 half of helemaal niet raakte . De spits van Vlotbrug was er als de kippen bij om de bal achter Erwin te schieten. 0 - 1 .

Daarna een kleine omzetting bj GHVV'13 en langzaam ging de wedstrijd op en neer maar met weinig kansen voor beide teams.

GHVV'13 kreeg steeds meer balbezit en in minuut 34 kwam dan de gelijkmaker .

Morris Gelderland bracht de bal in de zestien en in eerste instantie leek de bal door de laatste man weggewerkt te worden maar hij miste en kwam de bal bij Ken Luyendijk die dit buitenkansje zich niet aan zich voorbij liet gaan. 1 - 1 

Dit was dan ook gelijk de ruststand .

Na de rust ging de thuisclub op zoek naar de overwinning en hadden meer balbezit dan de gasten uit Hellevoetsluis. Maar echte grote kansen creëerde GHVV'13 niet. 

De goal viel helaas aan de andere kant .  Balverlies op het middenveld leidde de 1 - 2 in.

Door dit balverlies schakelde Vlotbrug sneller om dan GHVV'13 maar de voorzet was iets te hard en werd corner gewerkt . Uit deze corner kwam dan wel de 1 - 2 . 

Nog ruim een half uur te gaan en alle tijd voor  de gelijkmaker .

De wedstrijd werd wat grilliger en naar gelang de 2e helft vorderde werd de wedstrijd vaak stilgelegd voor "behandelingen" van de ledematen . Ze deden voorkomen dat er een ambulance moest komen maar na de spons liepen ze weer als een kievit . 

Maarja Vlotbrug ging voor de winst en dus gingen alle registers open en GHVV'13 ergerde zich daar mateloos aan. GHVV kreeg nog een paar vrije trappen op en rond de zestien om toch nog die belangrijke 2 -2 te maken maar helaas zat de zuiverheid er niet in . 

 

Wel positief is de vele jeugdspelers die vandaag in het 1e speelde of in vielen door  de vele blessures die GHVV'13 heeft. 

Complimenten aan deze spelers die het i mijn ogen prima gedaan hebben .

Jarno Briegoos ( 2e ) ,  Coen Speelpenning ( JO18 ) , Tom Gardenier  ( 2e ) , Marco Landman ( JO18 )   en Abdala  Adisamat . 

 

Volgende week naar Schiedam tegen HBSS om 14.30 uur