Rockanje Jo-13 Barendrecht

Ja daar is het verslag weer , en ja het was even stil maar te druk en nog steeds,  toernooien en werk vreten momenteel mega veel tijd.

 

Maar goed  zaterdag 4 juni een onverwachte zaterdag,  maar wat voor 1 ,de toppers van de JO13-1 mocht de dag aftrappen in de vriendschappelijke wedstrijd tegen de rood/witte van Barendrecht JO13-5 , deze wedstrijd was door  corona al diverse keren verzet , het team c van Gabri , Barendrecht een vereniging met gigantische jeugd , waarbij we opk denken aan de soccer school van Kenchi  , maar zeker de vereniging wat met grote regelmaat spelers hogerop brengt, nee dan is zelfs een JO13-5 niet minder.

 

De wedstrijd als voorloper  naar een meer dan mooie zaterdag,  vooraf begon de wedstrijd al

met een verassende wending en nee ik sta niet graag in picture,  maar was het een mooi en leuk  gesprek met  de vader van een speler , de compagnon van een zeer bekend Nederland prof  voetballer,  die zo te spreken  was over  de performance van mij , en ontvangst op het terras en de historische uitstraling van de onder verdieping en kleedkamers , de meneer in kwestie  zelf gevoetbalt bij FC Utrecht  en  voor zover opmakend bij VVV In Venlo

 

Al met  al zijn er mooie contacten gelegt,  waarbij ik kan zeggen , dit gaat de jeugd en Rockanje mooie mogelijkheden opleveren.

 

De wedstrijd dan vriendschappelijk uiteraard,  in een periode dat Toermooien beginnen  maar ook in het kader staan naar indelingen volgend seizoen en klasse indeling , iets wat hopelijk binnen 10 dagen duidelijkheid gaat geven.

 

De voorloper dus naar veel mooier , onze wedstrijd met veel afmeldingen en egbert uitgeleend.

 

Dus of met 10 starten , of gewoon lenen in de JO11 , waar Kayden voetbald een speler die  echt blindelings mee kan op heel veld  voetbal , kayden voor mij ben je 100% een 1e keuze om met evt te kunnen invallen volgend seizoen,  maar ook gelijk  naar heel veld voetbal daar zou  je blindelings mee kunnen ,  dus met 11  , maar daar was 2e bleijenberg  nog JO10 speler origineel,  die ook kwam kijken en laten we dan een nr 11 maatje 152 in de tas hebben,  en ja welkom en omkleden. Nou jazzley als we  niet beter zouden weten zou je de bepalende voetballer van een JO13 zijn.

 

1e helft Jordy op goal en eigenlijk wel in vaste opstelling buiten de afmelders. Barendrecht simpel weg gewoon beter resulteerde in 0-3 ruststand..2e helft Stijn in  de goal ,  en met een meer fantasie opstelling liep Barendrecht uit  naar 0-8, waarbij we wel zeker wat kansen kregen, maar Barendrecht gewoon stapje verder was , op dus naar 3e helft,   maar eerst het toetje  een strafschoppen serie, waar we wel als winnaar uitkwamen met de mooiste pingels van Dyran en Jordy gewoon dat aluminium testen.

 

De 3e helft met niet ieder aanwezig met Frikadellen,  Kroketten en Ranja was weer perfect met de perfecte barmedewerker Roxanne , en keukendienst medewerker Anouk.

 

Waar ieder denkt de dag was hiermee klaar nou nee want als eerste feliciteren wij Rockanje 4 met Alie, Irak en Abather met verdiende kampioenschap,  en uiteraard met hun waanzinnige bijdrage  in support casper waarvoor ontzettend bedankt en zeer gewaardeerd. Jacques van Schooneveld bedankt voor het fluiten.

 

Dan ook namens de JO13-1 de felicitaties aan de dames die het wel heel spannend maakte met 0-1 , 3-1 rust en dus een onzichtbare situatie, maar uiteindelijk terugkomend tot 3-3 , dan de rode kaart en toch 3-4 winnen,  en dus de kieper van Richard Korevaard op.

 

Tot slot dan ook nog een toetje wat periode kampioenschap heet , iets wat er begin seizoen echt niet verwacht en inzat , maar ook dan zie je dat collectief boven drijft en Rockanje 1 de zaterdag afsloot met 3e periode , en zich dus mag opmaken voor nacompetitie,  te beginnen aanstaande vrijdag dinsdag bij GOZ.

 

Terug naar onze toppers,  een geweldig seizoen gedraaid en met vallen en opstaan  gegroeid..

 

Met nog 2 weekenden te gaan van toernooien waar we ons als team gaan laten zien ook in uitstraling , wat dus betekend dat we ons in sponsoring tenue verplaatsen , en verplastsen doen we centraal , we gaan met zijn allen weg en komen met zijn allen aan , teambuilding noemen we dat.

 

Programma gaat nog gedeeld worden.

 

Barendrecht bedankt voor de vriendschappelijke wedstrijd en revanche nemen we graag aan volgend seizoen.

 

Fijn pinksterweekend en geniet er van