· 

Zilveren Medaille op de Meerkamp voor Joyce van Wely.

De Brielse atlete Joyce van Welie heeft afgelopen weekend 4-5 juni 2022 de zilveren medaille behaald tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Meerkamp U20 in Emmeloord. De talentvolle meerkamper was sterk op de onderdelen Springen (hoog 1.65 m, ver 5.56 m) en Lopen (200 m 25.21 sec, 800 m 2.24 min, horden 15.28 sec), terwijl het Werpen (kogelstoten 11.69 m en speerwerpen 36.71 m) wat achter bleef bij de verwachtingen. Het was voldoende om het mooie zilver binnen te halen.

 

Joyce kenmerkt zich als Meerkamper door haar positieve instelling en strijdlust. Ze behaalde een puntenrecord van 5201 en plaatste zich door deze sterke prestatie voor de NK Meerkamp bij de Senioren dat over drie weken plaats vindt. 

 

We feliciteren Joyce met deze prima prestatie en wensen haar veel succes over drie weken tijdens de NK Meerkamp bij de Senioren.