· 

HC Voorne Start jeugd-Hockeyschool

HC Voorne komt met een Hockeyschool

Nu de zomervakantie weer achter ons ligt, scholen weer zijn begonnen, begint ook het nieuwe seizoen bij de verschillende sportverenigingen. Vaak is dit ook het moment om samen met uw kind een leuke sportactiviteit te kiezen. Veel verenigingen bieden als antwoordt hierop dan ook proeftrainingen aan. Het doel van deze proeftrainingen is om potentiële leden kennis te laten maken met de sfeer binnen een vereniging en de gekozen sport zelf. Na een twee -of drietal proeftrainingen moet dan worden besloten of een lidmaatschap wordt aangegaan. 

Bij een technische sport als hockey is het voor een potentieel lid met geen of weinig ervaring soms lastig om na de proeftrainingen aansluiting te vinden bij het team waar hij of zij wordt ingedeeld. Om dit te ondervangen introduceert HC Voorne vanaf 7 september a.s. “de hockeyschool”. De hockeyschool is opgezet voor zowel jongens als meisjes tussen de 7 en 12 jaar. Onder begeleiding van ervaren trainers worden op speelse wijze de basistechnieken van de hockeysport bijgebracht. Er kan worden gekozen voor 5 of 10 lessen zonder verdere verplichting tot het aangaan van een lidmaatschap. Na het afronden van de hockeyschool kan een lidmaatschap worden aangegaan en met de basis die dan is gelegd, is er een betere aansluiting binnen het team waar uw zoon of dochter wordt ingedeeld. Meer informatie over de hockeyschool kan worden opgevraagd via hockeyschool@hcvoorne.nl