· 

Jeu de Woeles Wintercompetitie.

Woensdagmiddag 22 februari 2023 kwamen er 31 spelers naar de banen in De Woelhoek van Hellevoetsluis (of moeten we nu Voorne aan Zee schrijven...). De enthousiaste spelers speelden ook deze middag drie competitieronden met teamgenoten die door loting werden aangewezen. Na afloop bleken Aren van der Aa, Gerda Oosterbroek-Frijters en Hans Leijendekker de enige spelers zonder nederlaag. Dat betekent dat Aren natuurlijk aan de leiding blijft van het Winterklassement. Aren heeft nu een winstpercentage van 72,9% en wordt gevolgd door Jean van Heddegem (68,5%) en Hans Leijendekker (66,7). Beste dame in het klassement is Anneke Rietveld (12e met een winstpercentage van 54,8). Gerda Oosterbroek-Frijters (15e/51,1%) en Dita Kleijn (16e/51,0%) volgen op korte afstand als 2e en 3e dame.

 

 

Op donderdag kwamen 18 spelers naar de banen. Daar hetzelfde spelsysteem met uiteindelijk Hans Leijendekker, Jaap Looy en Petra Thomassen als ongeslagen spelers. Het algemeen klassement van de Wintercompetitie wordt op de donderdag aangevoerd door Nico van Dijke die donderdag 1 nipte nederlaag leed (12-13) en zijn twee overige wedstrijden won. Nico leidt met een percentage van 81,3 soeverein. Jean van Heddegem (63,8%) en Hans Leijendekker (60,9%) volgen op gepaste afstand. Roza van der Slot is 4e en beste dame (57,1%).