· 

Uitslagen zaterdagvoetbal 4 maart 2023.

De uitslagen van het zaterdagvoetbal 4 maart 2023. 

 

4e divisie A: 

Promovendus vv Nieuwenhoorn en vv Spijkenisse kwamen in eigen huis tot winst. Nieuwenhoorn staat op een knappe vijfde plaats van de ranglijst. Spijkenisse bewees zichzelf een goede dienst om degradatie en nacompetitie te vermijden en steeg naar plek 11.

 

vv Nieuwenhoorn-ODIN '59: 4-3

vv Spijkenisse-SC Feyenoord: 4-0 

 

West II 1e klasse C: 

vv Brielle versloeg zaterdag op het eigen Geuzenpark CVV De Zwervers en doet daardoor nog steeds mee voor het kampioenschap. De Briellenaren nemen nu de 3e plaats is met 30 punten uit 23 wedstrijden, evenveel als nummer 2 Xerxes DZB maar met een minder doelgemiddelde. Heerjansdam gaat met 1 punt meer (23 wedstrijden) momenteel aan de leiding. 

 

vv Brielle-CVV De Zwervers: 2-0.

 

Zuid I 2e klasse G: 

vv Zuidland wint overtuigend op en bij Walcheren (3-0) en gaat na het 2-2 gelijkspel van NSVV in en bij Arnemuiden nu alleen aan de leiding. DGBC won ook en klom naar plek 3 (34 uit 16), maar vv Hellevoetsluis haakte af en zakte naar plek 4 door een nederlaag bij VCK. 

 

Walcheren-vv Zuidland: 0-3.

VCK-vv Hellevoetsluis: 1-0.

 

West II 3e klasse D: 

VV Vierpolders leed een grote nederlaag bij koploper HBSS (1-4) en zakte door het gelijkspel van Meeuwenplaat tegen OVV Oostvoorne (1-1) naar de 4e plaats van de ranglijst. OHVV boekte een belangrijke zege (2-1) bij laagvlieger Delta Sport en Rozenburg versloeg hekkensluiter VDL (3-1). SC Botlek was met 4-2 de mindere van DVO'32. 

 

HBSS-Vierpolders: 4 - 1

Deltasport-OHVV: 1 - 2

DVO '32-Botlek SC: 4 - 2

VDL-Rozenburg: 1 - 3

Meeuwenplaat-OVV Oostvoorne: 1 - 1

 

 

Zuid I 3e klasse C: 

FC Den Bosch leed vrijdagavond een 0-13 nederlaag bij koploper PEC Zwolle. Onbewust kroop dat in de hoofden van de Hekelingers die op bezoek gingen bij koploper IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. vv Hekelingen verloor met maar liefst 12-0 en haalde hiermee ook de regionale pers. Maar of de voetballers van vv Hekelingen hier nu zo blij mee zijn???

 

IFC-vv Hekelingen: 12-0.

 

West II 4e klasse F: 

Nummer 2 Rockanje boekte een grote zege op hekkensluiter NBSVV. GHVV'13 handhaaft zich in de subtop na de 4-2 zege op Fortuna Be Quick SSA. Middenmoters Abbenbroek en FC Vlotbrug liepen tegen een nederlaag aan, terwijl Zwartewaal een belangrijk punt pakte bij nummer 2 's Gravendeel. 

 

ZBVH-Abbenbroek: 3 - 0

GHVV '13-Fortuna Be Quick SSA: 4 - 2

's Gravendeel-Zwartewaal: 3 - 3

Vlotbrug FC-Stellendam: 2 - 3

Rockanje-NBSVV: 5 - 0

 

West II 5e klasse C:

Het blijft spannend in de 5e klasse C. Nog vier verenigingen strijden om het kampioenschap. Daaronder de regionale verenigingen SCO'63 en SV Simonshaven. Koploper Pernis verloor in eigen huis van OFB (0-2) en werd weer gepasseerd door SCO'63 en Melissant die beiden nu aan de leiding gaan. Op plek 4 gevolgd door SV Simonshaven. 

 

GLZ/Delfshaven-Simonshaven: 1 - 3

SCO '63-SVV: 2 - 0

Delft-Melissant: 0-3 

 

Wedstrijdverslagen, indien beschikbaar, op onze SOVP Facebookpagina.

Reactie schrijven

Commentaren: 0