· 

Kyokushin Fight Academy Triomfeert op de Asahi Cup in Oud-Turnhout.

Oud-Turnhout, België - Op 6 mei 2023 heeft de Kyokushin Fight Academy haar stempel gedrukt op het internationale toneel door deel te nemen aan de prestigieuze Asahi Cup. Dit evenement markeerde het tweede karatetoernooi waaraan de academie heeft deelgenomen sinds haar oprichting en het was een ware getuigenis van hun toewijding en bekwaamheid in de vechtsport.

 

De Asahi Cup, vermaard om zijn hevige concurrentie en indrukwekkend aantal deelnemers, verwelkomde maar liefst 545 vechters uit diverse landen, die allen streden om de overwinning. Onder hen waren de negen krijgers van de Kyokushin Fight Academy, die onverschrokken hun instelling vertegenwoordigden en hun uitzonderlijke vaardigheden en discipline tentoonspreidden.

 

Onder leiding van hoofdtrainer Vijay Nanhoe stortten de vechters van de academie zich met hart en ziel in elke wedstrijd, zonder enige inspanning te sparen in hun streven naar succes. Hun onwrikbare vastberadenheid en onvermoeibare training waren duidelijk zichtbaar terwijl ze zich een weg vochten door elke ronde, waarbij ze niet alleen hun fysieke kracht, maar ook hun mentale veerkracht toonden.

 

De Kyokushin Fight Academy kwam uit de intense gevechten met een indrukwekkende oogst aan medailles. Zes van hun vechters, namelijk Ross Jones, Emir Smajlovic, Djurre Vermeij, Angel Nanhoe, Kishan Nanhoe en Anh Khoi Tran, veroverden de eerste plaatsen in hun respectievelijke divisies en bevestigden daarmee hun dominantie in het toernooi.

Daarnaast behaalden twee vechters, Cayden Copier en Virekh Chauthi, zilveren medailles voor hun opmerkelijke prestaties, waarbij ze hun uitzonderlijke vaardigheid en veerkracht gedurende de hele competitie lieten zien. Alliana Jones vocht dapper en behaalde een eervolle vierde plaats.

 

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onwankelbare steun en begeleiding van de trainers (Koeskoemar Nanhoe, Aradhana Nanhoe, Ashwarya Nanhoe), opwarmkrachten (Daniël Kailuhu) en gepassioneerde volgers van de Kyokushin Fight Academy, die gedurende het hele toernooi aan hun zijde stonden. Hun onvermoeibare aanmoediging en geloof in de vechters speelden een integrale rol in hun triomf.

De Kyokushin Fight Academy wil ook haar oprechte dank uitspreken aan de organisatoren van de Asahi Cup voor het organiseren van een grandioos toernooi. Het evenement was een blijk van toewijding en inzet van de organisatoren, die ervoor zorgden dat elk detail nauwgezet werd geregeld om een platform te bieden waarop vechtsporters hun vaardigheden konden tonen.

Terwijl het gejuich en applaus de lucht vulden, stonden de krijgers van de Kyokushin Fight Academy trots en zelfverzekerd. Ze waren verheugd over hun prestaties en gemotiveerd om hun streven naar excellentie voort te zetten. Met opgeheven hoofd en een sprankelende geest keerden ze terug naar huis, niet alleen met welverdiende medailles, maar ook met een hernieuwd gevoel van vastberadenheid om hun grenzen te verleggen.

 

De Asahi Cup diende als een opmerkelijk hoofdstuk in de reis van de Kyokushin Fight Academy, een bewijs van hun onwankelbare spirit en onoverwinnelijke wil. Met hun ogen stevig gericht op toekomstige uitdagingen, staan de vechters van de academie te popelen om nieuwe hindernissen aan te gaan, gevoed door de ervaringen en lessen die ze hebben opgedaan tijdens dit gedenkwaardige evenement.

Aan iedereen die hun steun heeft geboden, zowel op als buiten de tatami, wil de Kyokushin Fight Academy hun diepste dank uitspreken. Jouw onvoorwaardelijke steun en geloof in hun capaciteiten hebben ongetwijfeld een grote rol gespeeld in hun prestaties. De toekomst belooft veel voor deze uitzonderlijke vechters, en met jullie voortdurende steun zijn ze voorbestemd om nog grotere hoogten te bereiken in de wereld van het karate.

 

Geschreven door – Redactie Team Kyokushin Fight Academy