·

OACN Boys speelt zich veilig tegen AC Kingdom.

Na de nipte 2-1 nederlaag vorige week vrijdag tegen AC Kingdom stond nu de return op het programma voor OACN. Bij een overwinning met minimaal 2 goals verschil zou OACN zichzelf veilig spelen voor nog een jaar 1e divisie. OACN trad op volle oorlogsterkte aan voor deze wedstrijd en in de eerste minuten domineerde OACN de wedstrijd. AC Kingdom werd op eigen helft terug geduwd en er waren gelijk al een hoop kansen voor de thuisploeg. Het was echt AC Kingdom die de eerste goal van de wedstrijd wist te maken. OACN bleef echter goed voetbal vertonen en nadat een speler van AC Kingdom een gele kaart werd getoond en dus ook een tijdstraf van 2 minuten met een man minder werd dit door OACN vakkundig uitgespeeld en was het Steven Pieternella die de 1-1 binnenschoot deze stand bleef staan tot het rustsignaal

Na de rust wederom een gedreven OACN dat al snel in de wedstrijd op een 3-1 voorsprong wist te komen wederom door goals van Steven Pieternella. Na de 3-1 kwam er een periode dat OACN meer onder druk kwam te staan en dit resulteerde in een aantal kansen voor AC Kingdom. Ook OACN stond 2 minuten met een man minder nadat ook zij een gele kaart hadden ontvangen. Maar door goed verdedigend werk profiteerde AC Kingdom hier niet van. Nadat de storm voor het OACN goal weer wat was gaan liggen speelde OACN de wedstrijd volwassen uit zij wisten nog 3 maal te scoren goals kwamen van Steven Pieternella, Smally en Imad Maach. Door dit resultaat heeft OACN zich verzekerd van nog een jaar 1e divisie voetbal.
In Deze Link het fotoalbum van Ruud Vermeer Fotografie.