· 

5 kampioenen bij HV Spijkenisse

Het laatste speelweekend van de hockey heeft afgelopen weekend plaats gevonden. Dit seizoen heeft Hockey Vereniging Spijkenisse vijf kampioenen.

 

Het team dat als eerste kampioen is geworden dit was Dames 3. Dames 3 is sinds dit seizoen een nieuwe ploeg en zij hebben dit seizoen, in de reserve 3e klasse, 21 van de 22 wedstrijden gewonnen. Proficiat.

 

Het volgende team dat kampioen werd was MC1. Op 21 mei wonnen zij overtuigend met 5-1 van hun concurrent uit de competitie. MC1 is kampioen geworden in de 3e klasse. Gefeliciteerd meiden!

 

Ook is JD1 kampioen geworden tijdens de een na laatste wedstrijd haal JD1 het kampioenschap binnen met een 3-2 overwinning van de tweede plaats. Ook jullie proficiat!

 

MB1 werd door het oog van de naald nog kampioen. Tijdens het laatste speelweekend speelde de eerste en de tweede plek gelijk waardoor MB1 de kans kreeg om kampioen te worden. Door de laatste wedstrijd met 4-1 te winnen kwamen de eerste drie teams op 19 punten, maar de MB1 van Spijkenisse had het beste doelsaldo. Zij werden dus kampioen van de eerste klasse.

 

Onze recreanten zijn ook kampioen geworden in hun competitie en hebben maandag 13 juni een wedstrijd gespeeld om toegelaten te worden in het NK van recreanten hockey. Deze wedstrijd mochten zij spelen in het stadion van Rotterdam en hebben zij jammer genoeg verloren.

 

Geschreven door HV Spijkenisse