11-04-2018 Marcel van den Nieuwendijk

Clubbestuurder, kunnen wij u helpen?


Ga er maar aan staan.

Bestuurder zijn bij een vereniging op Voorne Putten. ( elders in Nederland mag ook)

Naast je drukke baan, hobby en gezin, betrokken zijn bij je cluppie. Je staat er mee op en gaat er mee naar bed als ware het je partner.

Het is normaal gesproken al niet makkelijk. Je hebt te maken met teruglopende leden,vrijwilligers en scheidsrechtersaantallen om van het aantal financiële middelen nog maar niet te spreken.

 

 

 

TC de Kooistee probeerde met een padelbaan extra leden te werven, SC Botlek kampt wekelijks met een tekort aan scheidsrechters

Daarnaast heb je nog de zorg over elftallen die dreigen te degraderen, 16 miljoen bondscoaches langs de lijn.Een spelletjesgeneratie die niet wil spelen op het veld.Lieden die zonder toestemming het terrein op of inkomen en leden die het terrein vervuilen.

TTV de Sprint had voor de 5de x te maken met inbrekers en VV Zuidland vraagt eigen fans hun rommel op te ruimen

 

Veel Sportverenigingen op Voorne Putten zijn nog niet klaar voor privacywetgeving!

Toegegeven een 100-jarig jubileum, kampioenschap, geslaagde boutavond of vrijwilliger van de maand kan weer veel energie geven en u kunt nu ook allemaal Vereniging van het Jaar worden. Onze stem heeft u al!

Gelukkig heb je ook nog organisaties zoals Stichting PUSH die je over het hele eiland willen ondersteunen en diverse gemeentes die subsidies willen verstrekken. Maar ja kies je nu voor een nieuwe tribune, aan te leggen veld of korfbalpalen?

Misschien kunnen wij u helpen?

SportopVoornePutten is een initiatief om Sporters, Verenigingen en hun fans op Voorne Putten ( en een beetje Rozenburg ;-) ) met elkaar te verbinden.

Kampt u ook wekelijks met een te kort aan scheidsrechters/ vrijwilligers? Is er fantastisch nieuws, zijn er uitslagen of wilt u een (bestuurs-) lid in het zonnetje zetten? Heeft u een vurige wens voor het complex?

 

Helpt u ons met de invulling van onze nieuwe website?

Mail ons op sportopvoorneputten@gmail.com of stuur ons een berichtje op, nu nog Facebook Sport op Voorne Putten of Twitter @SportopVP

P.S. U kunt ons ook een beetje helpen door ons initiatief te delen en ook wij zijn op zoek naar eventuele sponsoren.

 

 

SportopVoornePutten; Voor Supporters, Verenigingen en hun fans!

 

 

Marcel van den Nieuwendijk 11 April 2018