Jeu de Boules

Jeu de Boules · 08. december 2019
Bij de Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles (Woelhoek) was de woensdagmiddaggroep pas toe aan de tweede wedstrijdmiddag in vier speelweken voor de 2e periode van de wintercompetitie. De donderdagavondgroep kwam al voor de derde keer bij elkaar.

Jeu de Boules · 24. november 2019
Het verslag van de Wintercompetitie Jeu de Woeles uit Hellevoetsluis.

Jeu de Boules · 15. november 2019
Jeu de Boules Nieuws uit Hellevoetsluis.

Jeu de Boules · 08. november 2019
De 1e Periode van de Wintercompetitie bij Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles in de Woelhoek van Hellevoetsluis, is afgelopen. De winnaars zijn...

Jeu de Boules · 03. november 2019
Koud, maar zonnig bij Jeu de Woels. En er wel weer fel en sportief gestreden voor de winst.

Jeu de Boules · 26. oktober 2019
Jeu de Woeles was al weer toe aan de vierde wedstrijdweek in de 1e periode van de Wintercompetitie. Hans de Brandt (woensdag) en Jaap Looy (donderdag) waren de dagwinnaars.

Jeu de Boules · 19. oktober 2019
De wintercompetitie van de Hellevoetse Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles is drie speelweken gevorderd. De eerste afscheiding van de deelnemers is zichtbaar.

Jeu de Boules · 11. oktober 2019
Bij de Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles (De Woelhoek) zijn de eerste wedstrijden van de Wintercompetitie gespeeld.

Jeu de Boules · 06. oktober 2019
De door de regen uitgestelde finale van de zomercompetitie bij de jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles (Woelhoek Hellevoetsluis) vond afgelopen donderdag plaats. Hierbij de resultaten.

Jeu de Boules · 28. september 2019
De Zomercompetitie is ten einde. Voorzitter Rob Swaep reikte vorige week de prijzen uit aan de finalisten, de periodewinnaars en prijswinnaars van het algemeen klassement.

Meer weergeven