Jeu de Boules

Jeu de Boules · 19. oktober 2019
De wintercompetitie van de Hellevoetse Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles is drie speelweken gevorderd. De eerste afscheiding van de deelnemers is zichtbaar.

Jeu de Boules · 11. oktober 2019
Bij de Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles (De Woelhoek) zijn de eerste wedstrijden van de Wintercompetitie gespeeld.

Jeu de Boules · 06. oktober 2019
De door de regen uitgestelde finale van de zomercompetitie bij de jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles (Woelhoek Hellevoetsluis) vond afgelopen donderdag plaats. Hierbij de resultaten.

Jeu de Boules · 28. september 2019
De Zomercompetitie is ten einde. Voorzitter Rob Swaep reikte vorige week de prijzen uit aan de finalisten, de periodewinnaars en prijswinnaars van het algemeen klassement.

Jeu de Boules · 20. september 2019
De finalisten van de Zomercompetitie Jeu de Woeles zijn bekend. Volgende week worden de prijswinnaars bekend en gehuldigd.

Jeu de Boules · 14. september 2019
De winnaars van de 4e periode Zomercompetitie zijn bekend bij Jeu de Woeles, de Jeu de Boulesvereniging uit Hellevoetsluis (Woelhoek).

Jeu de Boules · 27. augustus 2019
Vorige week was alweer de derde wedstrijddag van periode 4 van de Jeu de Woeles Zomercompetitie. Nadat de baan schoongeveegd was gingen Jaap Looy (woensdag) en Tom Boom (donderdag) aan de leiding.

Jeu de Boules · 17. augustus 2019
De wedstrijdresultaten van de tweede sessie vierde periode Zomercompetitie Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles.

Jeu de Boules · 14. augustus 2019
Bij Jeu de Woeles is men op de speeldagen begonnen aan de vierde periode van de zomercompetitie. Een update.

Jeu de Boules · 06. augustus 2019
Jeu de Woeles gaat de vierde periode in van het zomerseizoen. Jeu de boules op de banen van de Woelhoek in Hellevoetsluis.

Meer weergeven