Triatlon

Triatlon · 05. augustus 2019
Kim Van T Verlaat is er in geslaagd voor het eerst de top 25 te halen in de ETU Junior Cup. In Tabor (Tsjechië) kwam Kim als 24e over de finish. Haar persoonlijke terugblik.

Triatlon · 30. juli 2019
Robert Hol van TVS90 schreef zijn ervaringen op van zijn hele triathlondebuut.

Triatlon · 12. juli 2019
Long Distance Friday met Silvia van Schaick en Linda van der Ham. Twee triathleten van TVS90 die de lange afstand aangingen in Friesland en Duitsland.

Triatlon · 09. juli 2019
TVS90 was op diverse fronten dit weekend actief op de triathlon. Een topprestatie leverde Linda van der Ham die de full distance triathlon van Roth (Duitsland) volbracht. En de overige atleten?

Triatlon · 01. juli 2019
Een goede prestatie van het TVS90 mannenteam in de 1e divisiewedstrijd in Holten. Met een verslag van Hidde.

Triatlon · 01. juli 2019
Gisteren in Nuenen was het weer tijd voor een wedstrijd in de 2e divisie van de teamcompetities. Zowel de mannen als de vrouwen startten in Nuenen. Teamlid Sam Eyking schreef een leuk verslag van de dag!

Triatlon · 01. juli 2019
Joey en Kim van T Verlaat kwamen dit weekend in actie bij de triathlon in Holten.

Triatlon · 27. juni 2019
De clubcompetitie van TVS'90 bestaat uit een aantal laagdrempelige “wedstrijden”. Plezier is hier net zo belangrijk als de prestatie. In deze reeks wedstrijden wordt gestreden om twee felbegeerde prijzen: clubkampioen(e) en beste voorspeller van de eindtijd. Op maandagavond 1 juli wordt een ZwemLoop gehouden als onderdeel van deze competitie. Iedereen is welkom. Kom eens meedoen, om te zien hoe je het vind of om de strijd aan te gaan met de leden van TVS'90. Gezellig is het altijd bij deze...

Triatlon · 24. juni 2019
Broer en zus zeer succesvol met hun beider teams.

Triatlon · 21. juni 2019
Dit weekend is het SuperDag in de Teamcompetities Triathlon. Alle teams van TVS maken morgen hun opwachting om te strijden in alle divisies. Maar voordat de atleten zich hierin storten hebben we nog een verslag van afgelopen weekend tegoed.

Meer weergeven