Radio Sport op Voorne Putten.

Zaterdag 2 januari 2021 de 34e uitzending van Radio Sport op Voorne Putten. Te beluisteren op Linq Media 105.9 FM.  

 

De presentatie is in handen van Jack Holten en Marcello Stewart. De techniek en muziek worden verzorgd door Joris Hendriks.

 

U kunt de volgende (telefonische) gasten in de uitzending verwachten:


Rond 14.10 uur.

 

Frederique Nieuwland

Speelster van de Eredivisie Vrouwen Excelsior Rotterdam. We praten met haar uitgebreid over haar seizoen tot nu toe en kijken natuurlijk vooruit.


Rond 14.40 uur.

 

Richard Valiente.

Richard is Personal trainer en eigenaar van HealthFlow in Rockanje. Hoe kwam hij het coronajaar 2020 door en hoe kijkt hij aan tegen de toekomst?


Rond 15.10 uur.

 

Rosanne Boere.

Golf Jeugdinternational en lid van de stichting Topgolf Brielle.

We kijken met Rosanne terug op haar prestaties en ontwikkelingen in 2020. Maar natuurlijk kijken we ook vooruit naar 2021.


15.40 uur.

 

Patrick Lagerwaard.

Bestuursverantwoordelijke voor de Meiden- en Vrouwenafdeling van de Hellevoetse Voetbalvereniging Nieuwenhoorn. Nieuwenhoorn probeert deze tak verder uit te bouwen en heeft als winnaar van een KNVB actie (indienen doelgericht beleidsplan) daarvoor een mooie sponsorovereenkomst af kunnen sluiten met ING. Hoe zijn de ontwikkelingen?

 


Rond 16.10 uur.

 

We gaan in gesprek met scheidsrechter Ralph Majenburg uit Brielle. Hoe houdt hij zijn conditie op peil in het voetbalarme tijdperk.


16.40 uur.

 

Redacteur Patrick Buys kijkt tenslotte voor en met ons terug op het sportjaar 2020. Natuurlijk kijkt hij ook vooruit! Wat verwacht hij voor 2021.

 

 

De uitzending terugluisteren? Open deze link.