Radio Sport op Voorne Putten.

Zaterdag 9 januari 2021 de in totaal 35e uitzending van Radio Sport op Voorne Putten. Aflevering 2 van de 2e jaargang. Te beluisteren op Linq Media 105.9 FM op de kabel op Voorne Putten. De presentatie is in handen van Jack Holten en Marcello Stewart. De techniek en muziek worden verzorgd door Joris Hendriks. U kunt de volgende (telefonische) gasten in de uitzending verwachten:


14.15 uur: Ruben Eland.

Ruben is de voorzitter van vv Rockanje. We praten over de op hande zijnde renovatie en nieuwbouw. Of gaat vv Rockanje naar een compleet nieuwe accommodatie op een andere locatie?


14.40 uur: Andries Schouten.

Andries is voorzitter van OVV Oostvoorne. Ook deze vereniging renoveert de accommodatie en gaat voor een stuk nieuwbouw. En de andere vraag: hoe gaat het met OVV in coronatijd?


15.10 uur: Uriel Maarsen.

Met Uriel spreken we over de opkomst van de padelsport, zijn internationale carrière en de UM Padel Academy.


15.40 uur: Thijmen de Bruijn

Thijmen is een getalenteerde Free Runner uit Hellevoetsluis. Hij heeft veel volgers op YouTube.

 

 


16.10 uur: Alex Glijn.

Met Alex kijken we terug op het zeer geslaagde Internationale Inclusive Dance Event. Ook bespreken we de plannen voor 2021. Alex was met echtgenoot Jacqueline een wereldtopper, won vele prijzen en zet zich nu in voor de breedte- én topsport.


16.40 uur: Jim Doornbosch.

Deze Hellevoetse triathleet zou in oktober 2020 deelnemen aan de Iron Man in Hawaii. Door de corona werd deze hele triathlon uitgesteld naar februari 2021. Inmiddels is besloten de wedstrijd in oktober 2021 te laten plaats vinden. Hoe heeft Jim 2020 ervaren en wat is de planning voor 2021?

De uitzending terugluisteren? Open deze link.