Radio Sport op Voorne Putten.

Zaterdag 3 april 2021   -   aflevering 14 van de 2e jaargang.

Bij Linq Media: 105.9 FM op de kabel Voorne Putten.

De presentatie is in handen van Jack Holten en Marcello Stewart.

De techniek en muziek worden verzorgd door Joris Hendriks.  

Elke zaterdag Sport op Voorne Putten met sportnieuws en -gasten. 

Vandaag zijn te gast:

Van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Aldo en Lorenz Cafferata (Korfbalvereniging Olympia Spijkenisse)

 

Met trots meldde Korfbalvereniging Olympia Spijkenisse vorige week dat de rol van hoofdcoach bij Olympia volgend seizoen niet door één, maar zelfs door twee clubiconen zal worden ingevuld. De tweelingbroers Lorenz en Aldo Cafferata nemen vanaf het nieuwe seizoen de selectie onder hun hoede. Beide heren speelden jarenlang in de selectie en hebben een echt Olympia-hart.

Lorenz Cafferata is het afgelopen anderhalve seizoen al trainer en coach van Olympia 2 geweest, het afgelopen jaar samen met zijn broer Aldo Cafferata. Het leek de sportredactie leuk eens met beide heren nader kennis te maken.

Van 15.00 uur tot 16.00 uur

Bob Braber (profronde van Oostvoorne / tweede van links op de bestuursfoto tijdens de ronde).

 

Ondernemer, gemeenteraadslid, voorzitter van de Oostvoornse zakenliedenvereniging, voetballer van de VV Rockanje, vice-voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Assurantiebemiddelaars, rentmeester van de Dorpskerk, penningmeester van de stichting Koepel Zeeburg, ridder in de Orde van Oranje Nassau, recent houder Ereprijs Westvoorne. Wat was en is Bob Braber (op de foto van CoCo Pictures tweede van links) nou eigenlijk niet?

 

Geboren op 6 februari 1941 aan de Stationsweg in 'Oostvoorne aan zee'. Braber is trots op zijn geboortedorp en verkocht als succesvol makelaar menig pand in zijn steevast door hem als 'Oostvoorne aan zee' aangeprezen geboortedorp. Maar waar de naam van Braber echt onlosmakelijk mee verbonden is, is met de Profwielerronde van Oostvoorne. Bob bracht de wielerronde, die ergens in de jaren '60 al eerder in Oostvoorne werd gehouden, in 1981 terug in het dorp. En hoe.

16.40 uur: Richard Valiente (HealthFlow Rockanje).

Richard is deze jaargang vaste medewerker aan het radioprogramma en verzorgt een item over de gezondheid van ieder mens.

De uitzending nog eens terug luisteren? Open deze link en zoek naar de datum van de uitzending.