Radio Sport op Voorne Putten.

Zaterdag 12 december hervatten wij na de Covid-19-stop de uitzendingen van Radio Sport op Voorne Putten. Te beluisteren op Linq Media 105.9 FM.  

 

De presentatie is in handen van Jack Holten en Marcello Stewart. De techniek en muziek worden verzorgd door Joris Hendriks.

 

In deze uitzending gaan we met de volgende studiogasten in gesprek:

* Naomi van Krevel (judotalent).

De 20 jarige Naomi van Krevel is een internationale judotopper bij de jeugd die in sportcentrum Papendal werkt aan haar droom: uitkomen op de Olympische Spelen. In het bizarre 2020 behaalde ze op 1 februari in Odivelas bij de Portugese Open de bronzen medaille. Op 7 maart werd Naomi Nederlands Kampioen in de categorie Onder 21 jaar. Na de Covid-19 break kwamen er gelukkig weer internationale wedstrijden voor Naomi. Ze werd 4 november 2e op de Europese Jeugdkampioenschappen Onder 21 jaar en mocht later die maand twee ronden proeven aan de Europese Seniorentop in de categorie Tot 52 kg. Een jaar waarin Naomi weer stappen gemaakt heeft. We willen graag van haar horen hoe ze dit jaar en haar carrière beleeft.

Foto's: Hans van Essen.

 

* Sjaan de Ruiter en Rody Poot (ZV De Kempvis).

Sjaan de Ruiter is voorzitter van de veelzijdige Spijkenisser zwemvereniging De Kempvis. Bij De Kempvis kunt u terecht voor recreatief zwemmen, wedstrijd zwemmen en waterpolo. De vereniging beschikt over ervaren en gediplomeerde trainers.

Rody Poot is verantwoordelijk voor de waterpolotak van de vereniging en kan ons daar alles over vertellen.

Foto's: ZV De Kempvis.

 

Dennis en Ruud Vermeer (OACN Boys/Abbenbroek).

Dennis Vermeer is de keeper van topzaalvoetbalteam OACN Boys uit Spijkenisse. In het veld is Dennis als keeper actief in het eerste van vv Abbenbroek. Ruud Vermeer is hobbyfotograaf en maakt de foto's bij wedstrijden van zijn zoon.

OACN Boys heeft zich deze zomer goed versterkt en komt uit in de 1e divisie B van de landelijke competitie. Bij het stopzetten van de competitie stond het team na 9 wedstrijden op de 4e plaats. Tevens had het team zich in Den Helder geplaatst voor de 2e ronde van de KNVB Zaalvoetbalbeker 

Foto's: (m.m.v.) Ruud Vermeer.