Ons Verhaal/ Over ons

 

Sport verbroedert en is een belangrijk onderdeel van onze maatschappij. Ook op Voorne Putten. Sinds maart 2016 is het sportplatform SportopVoornePutten opgericht door Marcel van den Nieuwendijk, Joris Hendriks en Peter van Herp. Vóór de oprichting van SportopVoornePutten werkten Marcel, Joris en Peter drie jaar voor Radio Voorne en presenteerden wekelijks het programma Sport op Voorne. Radio Voorne is vanaf 1 Januari 2016, tezamen met Smart FM, opgegaan in Linq Media. Omdat er bij Linq Media geen ruimte was voor een sportprogramma, besloten Marcel, Joris en Peter hun kennis, netwerk en enthousiasme op het gebied van sport een vervolg te geven middels een website, Facebookpagina en Twitteraccount. SportopVoornePutten was geboren.

 

Sinds begin dit jaar is SportopVoornePutten van nieuwe impuls voorzien. Jack Holten is tot genoegen van de oprichters in maart 2018 toegetreden tot het team. Vanaf dat moment groeit SportopVoornePutten enorm doordat met meer mankracht (= tijd) aan de nieuwsvoorziening van het platform gewerkt kan worden. Iets later (juni 2018) sloten ook Nik Stolk en Patrick Buijs zich aan.

Gezien het ambitieniveau, is het wenselijk de redactie verder uit te breiden met andere enthousiaste sportliefhebbers, die ook iets moois van dit platform willen maken.

De veranderingen gaan snel: Peter heeft per december 2018, helaas, besloten de redactie van SportopVoornePutten om persoonlijke redenen te verlaten. Nik Stolk kan momenteel ook te weinig tijd vrij maken en staat "on hold" tot er meer tijd beschikbaar is. 

Vindt u het ook leuk en heeft u tijd om deelgenoot te worden van SOVP, meld u dan aan. Voor nadere informatie klik hier.

 

Joris Hendriks:

Heeft als hoofdredacteur van het vroegere sportprogramma de vinger aan de pols gehouden van alles wat er zich op sportgebied  op Voorne Putten en omstreken afspeelt. Ook heeft hij daar de berichtgeving van verzorgd voor de Facebook-pagina die gelinkt was aan het radio-programma. In deze nieuwe vorm zal hij dat voor u blijven doen. Hij zal de website beheren en het netwerk onderhouden. 

 

Marcel van den Nieuwendijk:

Was in zijn jongere jaren actief als voetballer (keeper), volleyballer en tennisser. Nadat hij gestopt was met het actief beoefenen van sport, is hij daadwerkelijk alle sporten passief gaan volgen. Hij heeft ervaring op het gebied van radio-presentatie en was in die hoedanigheid ook zeer bekwaam als interviewer (lokaal, regionaal, nationaal en internationaal).

Marcel heeft jaren artikelen geschreven over de mooie dartssport. Tevens interviews afgenomen voor een Dartswebsite. Zijn kennis hierover is dan ook zeer groot.

Naast de dartssport is Marcel zeer geïnteresseerd in alle overige sporten en heeft hij een netwerk opgebouwd in de lokale sportwereld vanuit de functie bij Sport op Voorne.

Marcel zal de Facebook-, Website- en Twitterafdeling beheren en contacten met de sportwereld onderhouden inclusief de interviews.

 

Jack Holten:

De nestor van het team. Sportfanaat. Was door een rugblessure op vroege leeftijd genoodzaakt te stoppen met het actief beoefenen van sport. Na een intensief sportief leven als tafeltennisser, atleet en toerwielrenner, volgt Jack vanaf zijn 42e de sport passief met een duidelijke voorkeur voor tafeltennissen, wielrennen, darten en schaken. Ook heeft Jack een rijk verleden bij de Nederlandse Tafeltennisbond als accountmanager/ verenigingsondersteuner en bestuurslid. Momenteel geeft hij zich net als de andere teamleden volledig voor het succesvol neerzetten van SportopVoornePutten.

 

Patrick Buys:

De nieuwe aanwinst voor het team van SportOpVoornePutten. Is vanwege zijn lichamelijke beperking in de regio bekend (of berucht) als de Rollende Sportgek. Voorheen zelf actief als rolstoelbasketballer; momenteel voornamelijk passief volger van diverse sporten. Hoewel passief? Patrick is/was werkzaam als vrijwilliger voor basketbalvereniging Jump'80, zaalwacht KNHB en diverse verenigingen, sportcommentator voor Radio Voorne, schrijver diverse artikelen Groot Hellevoet, secretaris Zaalvoetbalvereniging Hellevoetsluis, wedstrijdsecretaris Jeugd bij HC Voorne, scheidsrechters coördinator  HV Helius en redacteur voor Voetbal Rotterdam. Vanuit zijn eigen favoriete spel rolstoelbasketbal (ervaring bij Arrows'81 en IWBF Europe) heeft Patrick een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen voornamelijk de regionale sportverenigingen.

Patrick zal zich in eerste instantie bezig gaan houden met de talenten op Voorne Putten. Hij volgt de talenten voor de website en neemt interviews af. Patrick is nog op zoek naar nieuw talent en houdt zich aanbevolen. Voor de talenten is ook de rubriek Talent Talks geïntroduceerd.

Patrick kijkt er naar uit om voor dit groeiende platform SportopVoornePutten aan de slag te gaan!

 

 

Onze Visie en Missie

Wij vinden het geweldig om te zien hoe sport verbroedert en hoe belangrijk het is in onze maatschappij.

Ons team zal zich ten doel stellen om u als sportbeoefenaar –en liefhebber geïnformeerd te houden over het laatste sportnieuws op Voorne Putten. Verder willen wij er zijn voor Sporters,verenigingen en hun fans. Voor hun informatie/ acties,nieuws en ondersteuning. Wij maken interviews met sporters/ bestuurders en fans en schrijven nieuws. Ook volgen wij talenten en brengen u hun laatste prestaties en wetenswaardigheden.

 

SportopVoornePutten voor Sporters, Verenigingen en hun Fans !

 

Wij wensen u veel sport, spel en leesplezier.