Deze website is ontstaan vanuit de sportakkoorden van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne. 

 

De drie gemeenten hebben ieder een eigen sportakkoord dat door verschillende organisaties is ondertekend. De partners van de drie sportakkoorden zetten zich in voor actieve, gezonde en sportieve inwoners. Sporten en bewegen is daar een belangrijk onderdeel van.

 

Maar hoe vind je een activiteit die jou op het lijf geschreven is? Om het zoeken makkelijker te maken is deze website gemaakt. Je vindt er zo goed als alle sport- en beweegaanbieders en hun activiteiten. Door de zoekfilter te gebruiken, vind je in een paar klikken één of meer activiteiten die bij jou passen.

 

De buurtcoaches van Stichting PUSH beheren deze website in opdracht van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne.

 

De gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne zijn voornemens per 1 januari 2023 te fuseren tot één gemeente. De voorgestelde naam voor de nieuwe fusiegemeente is Voorne aan Zee. Vooruitlopend op het definitief besluit (de Herindelingswet) wordt de naam ‘Sportief Voorne aan Zee’ alvast voor dit sportplatform gebruikt. De gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne zijn eigenaar van de website www.sportiefvoorneaanzee.nl.