· 

Belangrijke mededeling.

Wij vinden het geweldig om te zien hoe sport verbroedert en hoe belangrijk het is in onze maatschappij. Ons team stelt zich ten doel om u als sportbeoefenaar en -liefhebber geïnformeerd te houden over het laatste sportnieuws op Voorne Putten. Verder willen wij er zijn voor Sporters, verenigingen en hun fans. Voor informatie, acties, nieuws en ondersteuning. 

 

We hebben gemerkt dat in Coronatijd steeds meer commerciële sportinstellingen en/of personal trainers gebruik wilden maken van ons platform om naamsbekendheid te krijgen. Omdat wij hen in deze lastige tijd wilden steunen, hebben wij berichten met plezier gedeeld. Echter niet iedereen was hiervan op de hoogte en er kwam scheefgroei. Bovendien zagen we soms dagelijks berichten op Facebook verschijnen die wij dan op ons platform deelden. Daar tussendoor plaatsten we nog verenigingsberichten of berichten van individuele sporters. 

 

Nu de wedstrijdsport na anderhalf jaar hopelijk weer volledig wordt hervat in competitieverband, zullen de aantal berichten alleen maar toenemen. We hebben dat de laatste weken al gemerkt. Dat is natuurlijk fijn, want iedereen hunkert naar de wedstrijdsport en daarbij behorende sociale verenigingscontacten. Maar uiteindelijk zie je straks door de bomen het bos niet meer (al helpt Facebook u een handje door niet alle berichten op uw pagina toe te laten en daarin een keuze te maken). 

 

Daarom heeft de redactie begin augustus ter voorbereiding op het nieuwe wedstrijdseizoen besloten het aantal dagelijkse berichten kritischer te bekijken en een voorkeur te geven voor individuele sporters en verenigingen. We zullen niet meer dagelijks berichten en foto's van commerciële instellingen delen. Wel bieden wij ruimte voor publicatie van mooie acties of evenementen. We maken daar wel zo zorgvuldig mogelijk een keuze in om de leesbaarheid van onze Facebookpagina ook in de toekomst te garanderen. 

 

Sport op Voorne Putten biedt commerciële sportscholen en personal trainers wel de mogelijkheid tegen betaling aandacht voor hun sportschool of personal trainers activiteiten te vragen. We geven ook de mogelijkheid een reclame uiting te plaatsen op onze Website, Facebookpagina of beiden. Heeft u interesse voor een reclame uiting, mail ons dan: sportopvoorneputten@gmail.com.

 

Nogmaals, zo nu en dan gratis een bericht plaatsen, blijft tot de mogelijkheden. Zeker als er mooie activiteiten of evenementen georganiseerd worden. Het is dan aan de redactie te bepalen of het binnen onze kaders past en/of of het bericht gedeeld wordt. 

 

SportopVoornePutten voor Sporters, Verenigingen en hun Fans ! 

Wij wensen u veel sport, spel en leesplezier.