In deze rubriek krijgt u de weergave van een telefoongesprek dat redacteur Jack Holten had met een sporter, bestuurder of een fan uit de regio.

In verband met de COVID-19 maatregelen was de rubriek even opgeschort. Zodra de sportactiviteiten weer bezig zijn, vervolgen wij de wekelijkse gesprekken.

 

Aan de telefoon met beloftenwielrenner Daan Hoole uit Zuidland.

Aanleiding is zijn goede prestatie met het Nederlands Beloftenteam in de Tour de l'Avenir (Frankrijk). Daan eindigde in het algemeen klassement op de 9e plaats. Een andere reden om Daan te spreken was zijn tweejarig profcontract dat hij krijgt bij Trek Segafredo.

Donderdag 26 augustus 2021

 

Aan de telefoon met judotalent Naomi van Krevel uit Spijkenisse/Arnhem. Aanleiding Naomi's debuut op een Grand Slam toernooi in Hongarije. Ze kwam daar uit in de klasse tot 52 kg. 

Woensdag 28 oktober 2020.

 

Aan de telefoon met TGV triathleet Ronald van der Graaf. Ronald zwom afgelopen weekend het IJsselmeer over. Een gesprek over de aanleiding hiertoe en de dag zelf.

Woensdag 18 augustus 2020.

 

Aan de telefoon met Larissa van Krevel, talent- en succesvol judoka, Sporter van het Jaar 2019 in de gemeente Nissewaard. Ondanks bereikte ons het bericht dat Larissa door een ernstige schouderblessure gestopt is met haar judocarrière. 

Zondag 26 juli 2020.

 

Aan de telefoon met Dick de Hoog, de voorzitter van Judo Zuidland-Heenvliet. Dit in verband met het 36e internationale Open Zuidlandse Judokampioenschappen die 4 april georganiseerd worden.

woensdag 11 maart 2020. 

 

Aan de telefoon met Joost Voogt, de voorzitter van tafeltennisvereniging Hellevoets Effect (Hellevoetsluis). Dit in verband met de Open Zuid-Hollandse Eilanden Tafeltenniskampioenschappen die 18 april georganiseerd worden.

woensdag 4 maart 2020.  

 

Aan de telefoon met Beloften wielrenner Daan Hoole (Zuidland):

woensdag 26 februari 2020.

 

Aan de telefoon met duathlon- en triathlonatleet Kim Van T Verlaat (Spijkenisse):

woensdag 19 februari 2020.

 

Aan de telefoon met profwielrenner Kevin Inkelaar (Abbenbroek):

woensdag 12 februari 2020.


Voor alle grote Interviews open deze link.

Voor de rubriek Aan de telefoon met.... open deze link.

Voor de rubriek Hemd van het lijf open deze link.