Radio Sport op Voorne Putten.


Iedere zaterdagmiddag verzorgt Sport op Voorne Putten tussen 14.00 uur en 17.00 uur een sportuitzending bij Linq Media in Spijkenisse. We volgen in de uitzending de sport op Voorne Putten (& Rozenburg) en nemen u mee naar de sport van de afgelopen week en kijken vooruit naar de week die komt. Met de vaste rubrieken als Sportgast van de week, Sportprestatie van de week, Live interviews en prachtige muziek.

 

Sport op Voorne Putten is te ontvangen via de kavel:

* 105.1 FM regio Spijkenisse,

* 106.9 FM regio Hellevoetsluis en 

* 105.9 FM op heel Voorne Putten.

Natuurlijk kan ook online geluisterd worden via de website van LINQ.

Soms wordt de uitzending ook ge-live-streamd.  


Bij deze wil SportopVoornePutten haar enorme dank uitspreken aan onze trotse Hoofdsponsor van SportopVoornePutten Radio: GRANDO KEUKENS EN BADKAMERS in Hoogvliet.

 

"Uw wensen en ideeën zijn de leidraad voor het ontwerp." 

Grando Keukens & Bad Hoogvliet heeft altijd een keuken en/of badkamer in uw smaak. In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. De vriendelijke en deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt.

 

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Lijnart Schouten en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Bij Grando Hoogvliet kunt u rekenen op perfecte service. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat u zorgeloos kunt genieten in uw nieuwe droomkeuken-/badkamer. Tot ziens bij Grando Hoogvliet!  

 

Het bedrijf is gevestigd aan 

Nieuwe Langeweg 41 

3194 DC Hoogvliet 

T: 010-4904470 

E: hoogvliet@grando.nl

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Grando Keukens en Bad Hoogvliet.


Ons radio archief: jaargang 1jaargang 2 en jaargang 3