Radio Sport op Voorne Putten.

De redactieleden: Cor Buys, Patrick Buys, Joris Hendriks, Marcello Stewart, Rebecca Keijzerwaard en Jack Holten


Jaargang 3 uitzending 3

Sport op Voorne Putten Radio

aanstaande zaterdag 22 januari 2022 weer van 14:00 tot 17:00 te beluisteren bij LINQ Media.

 

De gasten van deze week:

  • Ivonne van der Pad-Blanker: zij nam op 11 september 2021 deel aan de Jungfrau (berg)Marathon in het Bernese Oberland van de Zwitserse Alpen en werd 9e bij de vrouwen 55+. Ivonne heeft de afgelopen jaren nog veel meer marathons gelopen. Zowel binnen onze landsgrenzen als daarbuiten. Op dit moment staat, zover wij dat kunnen vinden, de teller op 18 marathons in 7 landen en haar beste tijd ooit was 3:32:43. Ivonne is genomineerd in de categorie Sportvrouw van het Jaar tijdens het Sportgala 2021 in de gemeente Nissewaard dat op 4 februari gehouden wordt. Ivonne is actief bij De Brugrunners in Spijkenisse, waar zij ook trainster en secretaris is. Ivonne komt in het eerste uur bij ons binnen lopen en wij hebben meer dan genoeg met haar te bespreken.
  • Eric de Lange en Simon van der Beek: Erik en Simon komen praten over de 60 jarige schaakvereniging Spijkenisse. Het jubileum was op 30 november 2021 en er werden diverse, zover mogelijk, activiteiten gepland en georganiseerd door de club. Helaas ging het grote feest op 14 november niet door. Dus wij maken er in het 2e uur maar een klein feestje van in de studio. Met voorzitter Erik de Lange en penningmeester Simon van der Beek.
  • Mark van Os: Mark is de huidige trainer van OHVV. Wij proberen hem al tijden in de uitzending te krijgen. Maar zoals jullie begrijpen is hij altijd druk bezig met de wedstrijd van de OHVV-mannen tijdens onze uitzending. Nu er een verlengde winterstop is, kon het niet anders dan dat wij Mark toch te spreken krijgen. Om iets over 16:00 bellen wij met Mark.  

Onze opstelling van deze week is: Marcello, Rebecca, Jack, Cor en Joris.

Ivonne van der Pad, Erik de Lange, Simon van der Beek en Mark van Os.

Marcello Stewart, Rebecca Keijzerwaard, Jack Holten en Cor Buys.


Uitzending 2 jaargang 3

Zaterdag 15 januari 2022 waren wij weer live bij LINQ

De gasten van deze week waren:

  • Wesley Monster: hij werd in 2021 Nederlands Kampioen Hoogspringen en 2e op de 300m Hordelopen in de categorie C-Junioren. En daarom is het terecht dat Wesley genomineerd is in categorie Talent van het Jaar 2021 bij het Sportgala 2021. Dit atletiektalent is actief bij Voorne-Atletiek (Vierpolders).
  • De judobroers Mischa en Yoeri Fransen. Nu hoor ik u denken, zijn ze in laatst ook al in de uitzending geweest? Ja, dat klopt, maar redactielid Rebecca was nog lang niet klaar met de vragen aan beide broers die een mooi verhaal hebben en nu genomineerd zijn in de categorie Sportploeg van het Jaar 2021 bij het Sportgala Nissewaard. Mischa en Yoeri zijn actief bij De Bijl en Gross, werden in 2021 5x Nederlands kampioen, 2e van Europa en 4e van de Wereld. In Kime no Kata. Dat laatste mogen zij zaterdag even uitleggen.
  • Richard Valiente: personal trainer en sportschoolhouder HealthFlow Rockanje.

De opstelling van deze week is: Marcello, Rebecca, Jack en Cor


Ons radio archief: jaargang 1jaargang 2 en jaargang 3


Iedere zaterdagmiddag verzorgt Sport op Voorne Putten tussen 14.00 uur en 17.00 uur een sportuitzending bij Linq Media in Spijkenisse. We volgen in de uitzending de sport op Voorne Putten (& Rozenburg) en nemen u mee naar de sport van de afgelopen week en kijken vooruit naar de week die komt. Met de vaste rubrieken als Sportgast van de week, Sportprestatie van de week, Live interviews en prachtige muziek.

 

Sport op Voorne Putten is te ontvangen via de kavel:

* 105.1 FM regio Spijkenisse,

* 106.9 FM regio Hellevoetsluis en 

* 105.9 FM op heel Voorne Putten.

Natuurlijk kan ook online geluisterd worden via de website van LINQ.

Soms wordt de uitzending ook ge-live-streamd.