Vanaf zaterdag 4 januari 2020 een nieuw radioprogramma op LINQ Media: Sport op Voorne Putten. Iedere zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur een uitzending over de sportactiviteiten op Voorne Putten (& Rozenburg). Met de vaste rubrieken Sportgast van de week, Sportprestatie van de week, live interviews, prachtige muziek en nog veel meer.

 

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het wel en wee van het radioprogramma. Sport op Voorne Putten is te ontvangen via de 105.1 FM regio Spijkenisse, 106.9 FM regio Hellevoetsluis en de 105.9 FM op heel Voorne Putten. Natuurlijk kan ook online geluisterd worden op de website van LINQ. U kunt hier de eerdere uitzendingen terug luisteren.

 

Update:

Met een corona onderbreking van twee weken (21 en 28 maart 2020) en een zomerstop (juli/augustus 2020), zijn we op 29 augustus begonnen aan onze tweede jaarhelft voordat 17 oktober de uitzendingen gestaakt werden in verband met de (gedeeltelijke) lockdown. Vanaf 12 december is de draad door de redactie weer opgepakt. Op 2e Kerstdag is er geen uitzending. 

 

Uitzending nog eens beluisteren?

Het radioprogramma terug luisteren? Dat kan! Zoek het programma hieronder in het overzicht.

(Helaas staan niet alle uitzendingen erbij. We zijn daarvoor afhankelijk van Linq Media. Excuses hiervoor).