Radio Sport op Voorne Putten.

Vanaf zaterdag 4 januari 2020 een nieuw radioprogramma op LINQ Media: Sport op Voorne Putten. 

Iedere zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur een uitzending over de sportactiviteiten op Voorne Putten (& Rozenburg). 

Met de vaste rubrieken Sportgast van de week, Sportprestatie van de week, live interviews, prachtige muziek en nog veel meer.

 

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het wel en wee van het radioprogramma. 

Sport op Voorne Putten is te ontvangen via de:

* 105.1 FM regio Spijkenisse,

* 106.9 FM regio Hellevoetsluis en 

* 105.9 FM op heel Voorne Putten.

Natuurlijk kan ook online geluisterd worden op de website van LINQ.  

Het radioprogramma terug luisteren? Dat kan! Open deze link. 

Voor alle gasten die in de meeste recente uitzendingen geweest zijn, open deze link.

Voor een overzicht van de prestaties van de week. open deze link.

Voor de actuele uitzending en het uitzendarchief, opent u de submenu's onder dit Radio-menu.


De redactieleden.


Al veel uren sport op de zaterdagmiddag bij LinqMedia.

In de eerste jaargang (2020) was Radio Sport op Voorne Putten 33 keer op zaterdagmiddag te beluisteren. Door de Covid-19-maatregelen en een korte zomerstop vervielen een aantal uitzendingen. 

Radio Sport op Voorne Putten was bij veel regionale voetbalwedstrijden live aanwezig. Daarnaast was er aandacht voor de andere sport op Voorne Putten.

 

In de tweede jaargang (2021) had Radio Sport op Voorne Putten te maken met een nieuwe corona besmettingsgolf. Daardoor in de 26 uitzendingen tot groot verdriet van velen weinig live sport. Daarentegen waren veel sporters, verenigingen en bestuurders bereid als gast naar de studio te komen voor een uitgebreid gesprek over de individuele prestaties en verenigingen. Daardoor vervielen er geen uitzendingen.

 

De redactie van (Radio) Sport op Voorne Putten is alle gasten dank verschuldigd. Het heeft een stijgend aantal luisteraars opgeleverd en mooie gesprekken. En nieuw in deze tweede jaargang was de livestream die Kevin Schenk de laatste maanden verzorgde waardoor de sportliefhebbers de gasten niet alleen konden horen, maar ook nog eens (mooi in beeld gebracht door Kevin) zien.