Radio Sport op Voorne Putten.

De redactieleden: Cor Buys, Patrick Buys, Joris Hendriks, Marcello Stewart, Rebecca Keijzerwaard, Youri en Micha Fransen


Sport op Voorne-Putten Radio

was zaterdag 26 februari weer live.

 

De gast van de week was:

Sandra de Jager. Coaching Yoga en Voedingsadvies. Zij is deze week gestart is met stoelyoga, dat zij mede dankzij het Sportakkoord Hellevoetsluis, aanbiedt voor de 55+ doelgroep. Maar Sandra doet nog veel meer, want ze is ook leefstijlcoach, stress- en burn-outcoach,  voedingsadviseur en uiteraard Yogacoach. Dus meer dan genoeg om over te praten.

 

De live wedstrijden waren:

We gingen naar de degradatiekraker tussen Spijkenisse en Rijsoord (H-A), de derby in Oudenhoorn tussen OHVV en Abbenbroek (4I) ende derby in Spijkenisse tussen Botlek en GHVV '13 (3C).

 

Deze week is onze opstelling: Marcello, Joris en de broers Fransen (Youri en Micha). Laatstgenoemden presenteren deze week, met de intentie om dat in de toekomst vaker te doen, met Marcello mee.

Sport op Voorne-Putten Radio

zaterdag 19 februari weer live.

 

De live wedstrijden:

  • Poortugaal tegen Spijkenisse
  • Pelikaan tegen Hellevoetsluis
  • WFB tegen OHVV
  • OVV tegen Vierpolders
  • Abbenbroek tegen Rockanje 

Deze week is onze opstelling: Rebecca, Cor, Marcello en Joris.Ons radio archief: jaargang 1jaargang 2 en jaargang 3


Iedere zaterdagmiddag verzorgt Sport op Voorne Putten tussen 14.00 uur en 17.00 uur een sportuitzending bij Linq Media in Spijkenisse. We volgen in de uitzending de sport op Voorne Putten (& Rozenburg) en nemen u mee naar de sport van de afgelopen week en kijken vooruit naar de week die komt. Met de vaste rubrieken als Sportgast van de week, Sportprestatie van de week, Live interviews en prachtige muziek.

 

Sport op Voorne Putten is te ontvangen via de kavel:

* 105.1 FM regio Spijkenisse,

* 106.9 FM regio Hellevoetsluis en 

* 105.9 FM op heel Voorne Putten.

Natuurlijk kan ook online geluisterd worden via de website van LINQ.

Soms wordt de uitzending ook ge-live-streamd.