· 

De avonturen van Peter met Rockanje JO-13

HELLEVOETSLUIS JO13-4 - ROCKANJE JO13-1 

Zaterdag 13 november , the day after rutte and de Jong, competitions again without the 12th man from next week 20 November. FC Corona van laatste plek weer koploper , voor onze mexicaanse barkeeper van vandaag jugar al fútbol al aire libre, con espacio más que suficiente para mantenerse a 1,5 metros qué más puede pasar, en los cines hay más riesgo pero permanecen abiertos of te wel voetballen in 

de buitenlucht, met meer dan genoeg ruimte om nog op 1.5 meter te staan wat kan er nog meer gebeuren, in theaters is meer risico maar die blijven open. 

Maar goed we will have to deal with it, and have 

to fit in with the decision in the hague of te welwe zullen er mee moeten dealen , en ons moeten passen in het besluit den haag. 

Dus de voorlopige laatste zaterdag waar we met de ouders onze toppers van de JO13-1 aan het werken konden zien, en ja bewust konden zeg ik want hoje tínhamos que ir a Hellevoetsluis, na fortaleza onde também chegariam hoje os piets pálidos e os barbudos de bolor branco. Agora é do conhecimento geral que 4 gotas d'água são sempre suficientes na fortaleza para desaprovar. Of te wel we moesten vandaag naar Hellevoetsluis, aan de vesting waar vandaag ook de bleekpieten en baardmans met de witte schimmel zouden aankomen. Nu is het algemeen bekend dat 4 druppels water altijd genoeg is aan de vesting om tot afkeuring over 

te gaan. 

De vrijdag op zaterdagnacht was de leider dus even wakker en kwamen er iets meer dan 4 druppels naar beneden in Rockanje, en ja dan weet je het al veld 2 in de vesting staat nu dus blank en is het de Eendracht 2. 

Uiteindelijk was het vrij snel besloten want de wedstrijd waar nog ouders hadden bij kunnen zijn werd afgelast, it was therefore the only match that was canceled on the Rijksstraatweg in Hellevoetsluis. which I say is very unfortunate, especially for all those parents who are now allowed to come to an entrance gate for weeks and no further. Of te wel de enige afgelaste wedstrijd aan de rijksstraatweg te Hellevoetsluis 

wat het ergste is voor al die ouders die nu weken niet verder mogen dan een ingangshek. 

Voor de leider was het dan ook schakelen en was er ook op de club nog een uitdaging in te vullen, want bestuurskamer was niet bemand door de afwezigheid van Kitty ( beterschap kitty ) 

, dus met gepaste spoed dan maar die taak voltooien, met de thuiswedstrijden van de JO8, 

JO9-2, MO13-1 en het slotakkoord met de Rockanje Noord - Rockanje Zuid clash van de 

JO17-1. 

Rockanje JO8-1 werd last moment gefloten door Mitchel Naaktgeboren, en wisten de punten aan de drenkeling te houden met 6-5. 

Rockanje JO9-2 werd gefloten door de eigen leider Thomas Roze en ook de JO9-2 hield de punten aan de drenkeling met 7-2 ( of was het 8-2) 

Rockanje MO13-1 vochten als echte leeuwinnen maar moesten het onderspit delven met 1-8, waarbij Rik Vinke bedankt wordt voor het fluiten. 

Het slotakkoord was voor de JO17-1, in de wedstrijd die altijd extra lading geeft tegen Rockanje Noord onder leiding van Bart't Mannetje, en ook de JO17-1 hield de punten op de drenkeling met 2-0. Extra leuk was het wel 

dat Rob de Jong in de bestuurskamer een bakkie koffie kwam halen , nou Rob jammer dat Gre er niet bij kon zijn maar voor jou staat er altijd een bakkie klaar. 

Uiteindelijk nog een era Egbert quem estava de serviço na cozinha e assava as melhores batatas fritas em semanas e, portanto, tinha um 

gosto bom, enquanto se deliciava com um patife amarelo-dourado. Of te wel was het Egbert die de keukendienst had en de beste patat sinds weken aan het bakken was en dus goed smaakte , onder het genot van een goud gele rakker. 

Zo eindige de zaterdag balend dat we zelf niet konden voetballen , en gaan we maar weer aan het volgende weekend denken, een herhalings weekend waar we 2 wedstrijden gaan spelen de 

1e tegen FC Corona en de 2e om 12 uur tegen WFB JO13-2 wat een zware en lastige wedstrijd zal gaan worden, maar als we serieus trainen zeker niet kansloos zullen zijn. 

De andere uitslagen van 13 november: 

VLOTBRUG JO13-1- WFB JO13-2 9-1 verrassende uitslag !! NIEUWENHOORN JO13-4-OVV JO13-4 13-2 OVV JO13-3- DVV'09 JO13-1 3-3 dus OVV is echt wel een serieuze ploeg 

Door dus niet te spelen omdat de 4 druppels het wonnen van veld 2 , zakte we 2 plaatsen terug 

naar de 6e plaats , in de poule waar ik OVV en DVV'09 als potentiële kampioens kandidaten zie. 

Zo toch weer een verslag met beetje internationale inbreng. 

Have a good weekend everyone, stay healthy and know what rutte and the young say stay home with complaints , Que pasen un buen fin de semana a todos, manténganse saludables y conozcan lo que dicen los jóvenes y la rutina. Quédense en casa con quejas of te wel Allemaal een goed weekend blijf gezond en weet wat rutte en de jong zeggen blijf thuis bij klachten.