GHVV'13 - Maasdijk

Na 2 wedstrijden tegen een 2e klasser gespeeld te hebben nu een 4e klasser voor de beker Maasdijk.

Ook het 1e was helaas niet compleet en konden de "jonkies" zich laten zien wat ze waard zijn.

De start was voorzichtig aan de kant van Maasdijk dus kon GHVV'13 het initiatief naar zich toe trekken.

In de 9e minuut resulteerde dat in een voorsprong voor de thuisploeg. Een lange bal op Marco de Wilde die met een mooi hard schot de doelman van Maasdijk het nakijken gaf.

Daarna kwam Maasdijk iets meer uit de schulp en kwam af  en toe heel gevaarlijk voor het doel van Erwin van Trigt. Dat er geen doelpunt viel was zeer verbazingwekkend.

Ook GHVV'13 kreeg nog 3  100% kansen om de score te vergroten voor de rust. Doelpunten vielen er niet meer voor de rust. 1 - 0

Na de rust een iets feller Maasdijk en GHVV'13 liep achter de tegenstander aan. De bezoekers kregen zeker in de 1e 20 minuten in de 2e helft volop kansen om de gelijkmaker op het bord te zetten maar het vizier stond niet op scherp . Zelfs een terecht gegeven strafschop was niet voor de mannen van Maasdijk weggelegd . Die strafschop werd gestopt door Erwin van Trigt.

Langzaam sloopte het weer veel spelers aan beide kanten en werd het een slag op het middenveld. het leek dan ook bij de ene goal te blijven. Vlak voor tijd werd het echter nog 2 - 0 door Stijn van de Berg die in de vijf meter staand de bal kreeg van de goed storende Adis en die schoof het leer soepel tegen de touwen.

Niet veel later floot de prima leidende scheidsrechter Boer voor het einde van de wedstrijd en was de 1e overwinning een feit.