ROCKANJE JO14-1- POORTUGAAL JO14-2  (1-2)   1-7 (Bekerwedstrijd 1)

Een nieuw seizoen voetbal en dan hou ik het verslag vandaag heel neutraal , want dit verslag uit neutrale ogen bekeken want als leider je eigen team fluiten als scheidsrechter is niet het allerleukste om te doen,  want ongewild bemoei je er toch  mee iets wat je niet moet doen natuurlijk.

Tegenstander vandaag Poortugaal JO14-2 , een team dat vorig seizoen uitkomend was als lettergroep JO13 in hogere klasse,  maar nooit geen excuus mag zijn.

Voorafgaande aan de wedstrijd veel regelen want  de indeling van  12 spelers is gewoon te weinig,  aangezien  de JO13-1 vandaag ook hulp nodig had  , stijn en floris al wedstrijd in de benen  , maar terug kregen we ook de toppers Finn en Xavi maar ook al een wedstrijd in de benen  dus wisten we dat  het lastige middag zou worden .

De warming up mannen die zal echt serieuzer moeten als we iets van betekenis willen zijn dit seizoen , maar nogmaals dit moet ik zeggen uit neutrale ogen gezien , hoezeer ik  daar ook van baal.

De 1e helft waren we nog niet eens minder goed,  maar wel duidelijk dat als dit niveau 3e klasse is , wij heel snel terug moeten naar 4e klasse. De ruststand 1-2 , met een prima doorzet goal van Dylien.

De 2e helft kunnen we heel kort over zijn dramatisch en in nog geen 6 minuten 1-4 , dan weet je dat verloren wedstrijd speelt en dat geeft echt niet  zijn bekerwedstrijden die we dan als oefenwedstrijden moeten gaan zien en voetbal plezier te creëren misschien wel klasse terug moeten

De uiteindelijke eindstand 1-7 , wat in de ogen van de scheidsrechter die dan neutraal moet kijken  , maar  ongewild toch liep te coachen een normale uitslag was maar  zonder Jordy in de goal dik in de dubbele cijfers zou zijn geëindigd dus ondanks het verlies toch man of the match Jordy Naaktgeboren   en dit zonder andere tekort te doen .

Ik hoop dat we als club elkaar kunnen blijven helpen want dat hebben we nodig  , en dan hoop ik ook dat teams elkaar gaan helpen door wedstrijden te willen fluiten,  zodat je als leider geen eigen team hoeft te fluiten.

We gaan op naar volgende wedstrijd volgend weekend uit bij Smitshoek.

Finn en Xavi klasse mannen om er even ruim 50 minuten achter aan te plakken na jullie eigen wedstrijd.  We zullen  met de aantallen elkaar veel vuldig moeten helpen dat is het feit wat er nu staat.

Sue bedankt voor de schone tenues , en Anouska bedankt voor het meenenen van de wastas van dit weekend met zwetende shirts en vieze sokken.

Marco tof dat je er was ondanks je vakantie,  en enjoy vanaf aankomende zaterdag in het stokbroden land met je verdiende vakantie en tot 1e week van Oktober.  Wouter ondanks je teleurstelling wat begrijpelijk is ongelooflijk veel succes met je stage. Ik ga proberen deze toppers komende maand op maandag en woensdag te trainen en ze voor iedere zaterdag dan gereed te maken voor weer een nieuwe wedstrijd.

Tot slot  de 3e helft liep vandaag beetje mis maar die schade halen we dubbel in binnenkort.  Eens te meer zeg ik dit team verlies of winst het BLIJVEN TOPPERS!!!

Vast vooruit kijkend naar volgende thuiswedstrijd 24 september daar fluit ik weer gewoon van de bank , want dan  is het al geregeld en staat onze wedstrijd onder leiding van Hans van de MO13-1,  waarbij ik hun wedstrijd zal fluiten.

Poortugaal bedankt voor de sportieve wedstrijd .

Voor nu allemaal een goed MAX weekend,  de kwalificatie is er vast , en tot maandag op de training.  En heel belangrijk  vergeet niet  voetbal is niet alleen winnen , maar veel meer plezier maken waarbij ik kan zeggen,  gezelligheid en plezier  dat maken  lachende gezichten op het veld en stuk voor stuk Toppers die  hun uiterste best doen in de JO14-1 , en de 12e man , de ouders dus bedankt.