GHVV'13 wint ook van Loosduinen.

De laatste poulewedstrijd van de beker werd gespeeld tegen Loosduinen.
Beide ploegen komen uit de 3e klasse waaruit ze vorig seizoen degradeerde.
De wedstrijd was eigenlijk om des keizers baard want GHVV'13 had zich al geplaatst door overwinningen tegen Maasdijk  en GSC/ESDO .
Beide ploegen probeerde er een vermakelijke wedstrijd van te maken maar er ging veel verkeerd bij de ploegen. Loosduinen was het eerst dichtbij een doelpunt maar het vizier stond niet op scherp.
GHVV'13 probeerde grip te krijgen op de wedstrijd maar er ging veel mis zoals de laatste pass naar de spitsen. Scheidsrechter Hill liet lekker voetballen omdat dat ook kon want er was veel respect naar elkaar toe.
In de 38e minuut kwam GHVV'13 op voorsprong Marco de Wilde werd diep gestuurd en gaf de bal voor en in de kluts die ontstond in de 16 kwam de bal bij Frank van Gelderen terecht die de bal simpel binnen schoof.
Dit was eigenlijk het enige hoogtepunt van de 1e helft.
In de 2e helft veel wissels aan de kant van GHVV'13 en daaraan kon je merken dat deze wedstrijd gebruikt werd om dingen uit te proberen om klaar te zijn voor de competitie.
Loosduinen was na de rust zeker de 1e 25 minuten de betere ploeg al waren de 1e kansen voor GHVV'13 om zomaar op 2 of 3 - 0 te komen. maar de bal uit Loosduinen kreeg de bal er gewoon weg niet in. Ook Davey Bouman  was een sta in de weg voor de bezoekers.
Langzaam kreeg GHVV'13 weer een beetje grip en kreeg met snelle counters doelrijpe kansen en in minuut 85 en 87 schoot de thuisploeg de wedstrijd definitief naar zich toe. Marco de Wilde was de man van alle 2 de voorzetten door goed door te gaan , die eerst Mitchell Kabbedijk liet scoren en daarna  Brian van Dam.
GHVV'13 wint dus ook zijn 3e wedstrijd maar er is nog veel te sleutelen voor de ploeg om volgende week klaar te staan voor de 1e competitie treffen uit tegen Abbenbroek die het altijd lastig maken in het verleden. De wedstrijd in Abbenbroek begint om 15.00 uur