OACN Boys- OS Lusitanos/Daily Paper

Na de nederlaag afgelopen vrijdag tegen Scagha trad OACN nu aan tegen Os Lusitanos in de beker verloor OACN nipt met 2-3 tegen de bezoekers. 

In de eerste helft gingen de teams gelijk op. Wel was het Lusitanos dat tweemaal de paal raakte maar tot echte uitgespeelde kansen kwam de uitploeg niet. Ook OACN wist weinig te creëren. Het spel was erg slordig aan beide kanten en bij vlagen werd er ook hard gespeeld. Na een 10 meter trap was het Lusitanos dat de voorsprong nam 0-1 dit was tevens de stand bij de rust.

Na de rust was OACN de bovenliggende partij en via een assist van OACN Doelman Dennis Vermeer was het Quincy de Lobel die de bal beheerst onder de keeper doorschoof en zo de 1-1 scoorde. Als je naar het spelbeeld keek had je het gevoel dat OACN er nu overheen zou gaan maar niets was minder waar want al na een minuut scoorde Lusitanos de 1-2 en even later ook de 1-3. OACN ging nu met een extra veldspeler spelen en wisselde hun doelman. Dit leek goed uit te pakken want Lusitanos had moeite met de powerplay van OACN. Dit resulteerde in de 2-3 Michael Driesse wist op aangeven van Smally Lake de score terug te brengen. Maar wederom door zwak verdedigingswerk wist Lusitanos nog 2 keer te scoren. De eindstand na 40 minuten spelen was 2-5.

 

Album link: https://flic.kr/s/aHBqjA9ub8