Week 5 van de avonturen van Peter

Fase 1 de bekerronde,  de laatste  in alle jeugd poules,  inhaalprogramma uitgezonderd

 

Laten we vandaag het verslag eens trachten in plat Rotterdams te verwoorden  , dus voor echte rekkanje nesen een uitdaging.

 

BARENDRECHT JO14-4 - ROCKANJE JO14-1  (2-0) 5-1

 

Gezien de uitslagen  weet je dat wordt knokken of te wel Jan pakt de leuning.

De afmelding van egbert , en dan denk je als leider donder op of te wel gaat fietsen stelen , de verdediger die zo hard gewenst is , dan ook nog Floris die  het gym ongeluk had eerder in de week , die dacht

Alles wat jij kan, kan ik ook.Allus wa jij ken, ken ik nog veel beter. Dus 2 afmeldingen  , en weer krap , maar daar was de afmelding vanuit zuidland en dan denk je als leider als je nou eens...assie nouwis... Timo erbij kan krijgen dan is de invulling egbert  gedaan.

 

Als leider dan dus in de bel met leider JO15-1  en dus Dat is heel mooi Dat is godverdommus mooi dat Timo dan ook beschikbaar was.

 

De zaterdag ochtend de vragen  Als iemand 'als' zegt As as meel was en stront stroop, dan aten we morgen pannekoeken. Dus regen en afgelasting  dus " als " het maar niet afgelast wordt.

 

En gelukkig  Daar komt niks van in! Ben je helemaal van de pot gerukt?! Geen afgelastingen op het  Barendrechtse.

 

En waar je dan denkt aan Daar komt niks van in! Ben je helemaal van de pot gerukt?! Punten op bijna zuid laten leggen je neemt het mee  maar Bekijk het maar! Me reet! Iedere wedstrijd begint met 0-0.

 

Als iemand 'als' zegt Als Canadeze net zoveel zoude keze als Chineze, zoude er meer Canadeze dan Chineze wezen.dus als we iedere wedstrijd scherper zouden beginnen zou het veldoverwicht meer rokanezen dan barendrechtse zijn geweest . Op een bijveld in Barendrecht de wedstrijd dus , erbarmelijjk slecht maar daar hebben bijde gelukkig last van.

 

En waar je dan niet op hoopt of te wel een biscuitje nemen een kakkie pakkuh dat we zo starten in de wedstrijd  waarschijnlijk allemaal andy en melissa gekeken en laat naar bed gegaan  , en weet je dat het geen wedstrijd wordt  gaat van een leien dakje of te wel gaat als kakke zonder douwe.

 

Niet door verdedigen , geen beleving  , geen coaching  kortom  en dan komt  het weer Als iemand 'als' zegt of te wel As is verbrande turf een vreselijke 1e helft , maar ook dan blijven we positief en is het aan ons als leider/trainer om dan in de rust het tij te keren en te zeggen 1e helft  dat was Dronken zijn, de weg kwijt zijn of te wel van 't padje af

En dus  een rust van praten en anders neer zetten en zeggen verliezen oke maar dan wel verliezen met beleving en inzet. Dus de afspraak met inzet de 2e helft anders Huiswaarts gaan of te wel Ik ga kas!.

 

De 2e helft en dan zien we ineens wel een heel ander Rockanje, wel dat door jagen ,wel dat durven uitdelen , wel die beleving is het dan toch   afspraken niet na kan komen of te wel Mannetje 'poep in't hemd' in de 1e helft  , want zoveel anders was de 2e helft , en dat we dan door  2  zeer ongelukkige doelpunten met 4-0 achterkomen er de mentaliteit is van Ik zal je eens te grazen nemen of te wel Ik zal je bij je kladden pakken en waten daar de slidings en wel de acties van komop zeg we laten ons niet  afslachten op veld 4 van de bongerd.

 

Waar in de rust op geattendeerd was en zal er best wel eens gedacht worden Je kletst uit je nek of te wel Wat zit je nou te daze, joh.. maar toch kwam de 4-1 van Dyran uit de assist van Keeper Jordy  door te starten met lopen  voor de uitrap , en zodoende 2 man op verkeerde been zette en zeer knap de verdiende treffer scoorde.

 

Dat het dan nog  5-1 wordt daar kan er niet mee zitten of tewel 't zal aan me reet roeste.

 

Mannen we hebben de bekerronde achter de rug en gedaan naar het mogelijke geen 50 tegengoals , wel het getal wat de leider zal aantikken in oktober , dus die traktatie komt er zeker aan komende periode.

 

En zeg ik als we 70 minuten gaan doen  in wedstrijden wat we vandaag 35 minuten in de 2e helft lieten zien dan komt het goed en zeg ik Wat denk je zelf?!  Of te welWat denkkie zelluf?!

 

Alle ouders bedankt voor jullie support

 

 

Aanstaande zaterdag spelen we vriendschappelijk tegen binnenmaas.

 

En mannen wilskracht en beleving dat zien we graag of het nou winnen of verlies is als we je kan de rambam krijgen of te wel je ken de pestpokke krijgen en gaan we vol met positiviteit Hard werken of te wel Je eige `t leplazerus werreke aan fase 2 , en in welke klasse dat moeten we nog even afwachten.

 

En nu zeg goed weekend en zeg ik Heel dorstig zijn of te wel Hep 'n scheur in me kop van de droogte...

 

Leider Peter.