Kyokushin Fight Academy neemt het eremetaal mee naar huis op de Yujin Cup 2022.

 

Op 1 oktober 2022 heeft de Kyokushin Fight Academy met een team van 15 man en vrouw deelgenomen aan de Yujin Cup in Oude Tonge. Sinds de oprichting van de sportschool in 2020 was dit haar allereerste full-contact karate toernooi. Na maanden van voorbereiding is er een wedstrijdselectie gemaakt dat klaar was om deel te nemen aan dit toernooi. Deze selectie bestond uit de volgende atleten van de Academy: Imran Matovu, Ross Jones, Kishan Nanhoe, Emir Smajlovic, Keshav Chauthi, Cayden Copier, Candice Copier, Ashwarya Nanhoe, Mila Struijk, Angel Nanhoe, Daniël Kailuhu, Arman Çinar en Anh Khoi Tran. 

 

Onder begeleiding van het coaching team (K. Nanhoe, A. Nanhoe en V. Nanhoe) vertrokken de atleten op de vroege zaterdagochtend 7.30 naar de wedstrijdlocatie. Nadat alle teams ingecheckt en gewogen waren starten de wedstrijden. Dit heeft geleid tot maar liefst 15 podiumplekken. 5 gouden plakken, 7 zilver en 3 brons. 

 

Al met al, een zeer geslaagde dag.

 

De Kyokushin Fight Academy (KFA) is een martial arts school onder leiding van 6-voudig nationaal kampioen, 3-voudig Europees kampioen en vicewereldkampioen Vijay Nanhoe in de gemeente Nissewaard. Discipline, respect en het leren verdedigen van jezelf zijn pijlers waar de school veel waarde aan hecht. Wil jij jezelf nou ook leren verdedigen of op topniveau deelnemen aan wedstrijden? Het kan allemaal! Kijk op onze website www.kyokushinfightacademy.nl of neem contact op met +31650294323