FC Westland - OACN Boys

 

Vrijdag trad OACN aan tegen het gepromoveerde Westland. OACN dat steeds wat completer aan het raken is startte de wedstrijd erg sterk want na 1 minuut was het Quincy de Lobel die op aangeven van Smally Lake de 0-1 wist binnen te tikken. Ondanks wat kansen om de scoren te vergroten was het Westland dat op 1-1 kwam.

Smally Lake wist niet veel later de 1-2 te maken op goed aangeven van Michael Driesse schoot hij de bal hoog binnen. Toch was het Westland dat met een voorsprong de rust in ging daar zij nog 2 keer vlak voor rust wist te scoren 3-2.

Na de rust schoot OACN wederom uit de startblokken want Soufiane Jmayouch scoorde na een minuut spelen de 3-3. Het spel golfde op en neer en nu was het weer Westland dat op voorsprong kwam 4-3 maar niet veel later scoorde Smally Lake wederom op aangeven van Michael Driesse de 4-4. Na de gelijkmaker wist Westland overwicht te krijgen op OACN en dacht de wedstrijd in het slot te gooien door 2 keer te scoren 6-4. OACN toonde veerkracht en vanuit een 10 meter trap en een penalty was het 2 keer Randy Beer die de stand weer gelijk trok. OACN kreeg nog een goede kans om de voorsprong te nemen maar helaas voor OACN werd de gegeven 10 meter trap niet benut. 

Het slot van de wedstrijd was spectaculair te noemen. Eerst was het Westland dat vlak voor tijd weer de voorsprong nam 7-6. OACN besloot de keeper te wisselen en powerplay te spelen en dit pakte goed uit. Want 7 seconden voor tijd was het Lorenzo Westdorp die de 7-7 aantekende.

 

AlbumLink: https://flic.kr/s/aHBqjAahWz