In het zonnige Stellendam stonden Stellendam en GHVV'13 om 14.30 uur tegenover elkaar om de degens te kruisen.

Beide ploegen hadden punten laten liggen in het vorige duel. GHVV'13 verloor van Zwartewaal en Stellendam speelde gelijk tegen 's-Gravendeel.

Twee jonge ploegen stonden tegenover elkaar dus en bij de aftrap was het al duidelijk wat beide wilde.

Er ontstond een boeiend gevecht 90 minuten lang.

GHVV'13 kreeg de eerste kleine mogelijkheden om de score te openen maar het leer verdween naast het doel van de goallie van Stellendam.

Langzaam kwam Stellendam in de wedstrijd en werd eigenlijk de gevaarlijkste ploeg in de 1e helft.

Ze kwamen dan ook in de 19e minuut op voorsprong door een te slappe terugspeelbal van GHVV'13.

Stellendam profiteerde optimaal 1 - 0 .

Nog geen 2 minuten later was het bijna 2 - 0 maar de boomlange Davey Bouman kon het leer nog tot corner verwerken.

De corner bracht geen gevaar meer maar wel de aanval direct erna van GHVV'13.

Door snel om te schakelen was het bijna raak maar de bal werd tot corner verwerkt.

Uit die corner van Koen Speelpenning scoorde Ferry van der Spuij de 1 - 1.

De rest van de 1e helft golfde het  spel op en neer met een iets beter Stellendam.

Na de rust was GHVV'13 duidelijk de betere dan Stellendam en het wachten was dan ook op de 2e goal van GHVV'13.

Door de werklust van GHVV'13 kregen ze ook kansen en zeker grote kansen maar door de jeugdige onstuimigheid werd het net niet gevonden.

Het was dan ook zuur dat er een misverstand achterin was bij GHVV'13 en Stellendam voor de 2e keer optimaal profiteerde en de thuisploeg op een 2 - 1 voorsprong zette.

Met nog 3 minuten gaan en wat extra tijd probeerde ze het nog wel maar het meeste kruit was al verschoten.

GHVV'13 moest het dus met een zure nederlaag doen. Een gelijkspel was beter geweest naar de verhoudingen.

Een nederlaag dus . De ploeg heeft hard gewerkt daar heeft het niet aan gelegen maar de kleine foutjes achterin die moeten nog vermeden worden want die breekt de ploeg nu op.