Kyokushin Fight Academy in actie op bergkamp Polen


Stara Wies, Polen
3-7 November 2022

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 november nam een select team van de Kyokushin Fight Academy deel aan het kyokushin karate trainingskamp in Stara Wies, Polen.

Het driedaagse kamp op het Europese budocentrum bestond uit diverse trainingen waaronder kata, kihon en kumite onder leiding van hoofdtrainer Wlodzimierz Weselski.

Vanuit ons team hebben twee karateka’s examen gedaan voor een hogere graad. Sean Vermeulen, 1 van de eerste leden van de Academy, is gepromoveerd naar 8e Kyu level 2 en ook de hoofdtrainer, Vijay Nanhoe, tevens de jongste karate sportschoolhouder ter wereld, heeft na drie jaar zijn 2e graads zwarte band (2e dan) weten te behalen.

Dit examen bestond uit verschillende facetten waaronder het uitleggen van de bunkai (techniek) van de kata, de tameshi wari (breektest), krachttest en het vrijvechten (sparren).

Beide heren hebben hun examen gehaald en willen via deze weg iedereen bedanken die hieraan bijgedragen hebben.

Het was een zwaar trainingskamp maar toch kijkt het hele team terug op een geslaagd weekend.

OSU

De Kyokushin Fight Academy (KFA) is een martial arts school onder leiding van 6-voudig nationaal kampioen, 3-voudig Europees kampioen en vicewereldkampioen Vijay Nanhoe in de gemeente Nissewaard. Discipline, respect en het leren verdedigen van jezelf zijn pijlers waar de school veel waarde aan hecht. Wil jij jezelf nou ook leren verdedigen of op topniveau deelnemen aan wedstrijden? Het kan allemaal! Kijk op onze website www.kyokushinfightacademy.nl of neem contact op met +31650294323