Meer dan 1000 inschrijvingen Spijkenisse Spark marathon

Op 27 november a.s. vindt het grootste jaarlijks terugkerende sportevenement in Nissewaard en omgeving plaats: de Spijkenisse AV Spark marathon.

 

Inmiddels zijn er meer dan 1000 inschrijvingen over

de vier te lopen afstanden. De deelnemers komen uit 12 verschillende landen, zodat we van een

internationale marathon kunnen spreken. Onze zuiderburen, de Belgen, spannen de kroon, zij komen met 88 atleten.

Naast de marathon kan er ook deelgenomen worden aan een halve marathon, een tien en vijf kilometer. Het laatste gedeelte van het parcours van de halve marathon gaat door het centrum van Spijkenisse. Het door AV Spark dit jaar ondersteunde goede doel is Hospice De Waterlelie. Veel mensen maken bij hun inschrijving een extra bedrag over voor dit mooie doel. Inschrijven voor één van de afstanden kan t/m 26 november; na-inschrijving is niet mogelijk. Meer informatie op www.spijkenissemarathon.nl of op Facebook en Twitter.