OACN Boys- HZV /Het Vennewater

Na de forse nederlaag afgelopen vrijdag bij Vios moest de ploeg het deze vrijdag opnemen tegen HZV/Het Vennewater.

Al vanaf het begin was OACN de bovenliggende partij. Het vele balbezit in de eerste fase resulteerde dan ook in een vroege goal van Steven Pieternella. Niet veel later vergrootte OACN de score via Lorenzo Westdorp die met een strak geplaatst schot de bal binnenkant paal binnenschoot. Tot aan de rust kregen beide ploegen nog wat kansen maar beide doelmannen waren alert en wisten de kansen die er waren eruit te halen en zo gingen de ploegen rusten met een 2-0 stand.

Na de rust kwam OACN goed en alert de kleedkamer uit want al na 3 minuten was het Soufiane Jmayouch die de bal via de binnenkant van de paal in de korte hoek van de keeper binnen schoot. Na de 3-0 zakte het spel van OACN behoorlijk in en door een dwaling van de arbitrage kwam OACN ook nog 2 minuten met een man minder te staan omdat er een rode kaart werd getrokken voor een OACN speler. HZV/ het Vennewater wist vanuit slordig balverlies nog wel 1 keer de bal achter de sterk spelende OACN doelman te prikken maar verder dan 3-1 kwam het niet en zo zijn de eerste 3 punten een feit.