· 

Tafeltennis De Repelaer (Spijkenisse) in de reguliere najaarscompetitie.

De Spijkenisser tafeltennisvereniging De Repelaer kwam dit najaar met 3 teams uit in de reguliere tafeltenniscompetitie.

 

Team 1 speelde in de 1e klasse C. Marcel van der Sterre, Daniel Koppenol en Jeffrey Tempelman konden daarin geen potten breken. Het team eindigde zonder hoop op een beter resultaat met 19 punten op de laatste plaats. Daarmee kwamen ze maar liefst 25 winstpunten tekort voor klassenbehoud. Het ziet er naar uit dat dit team in de 2e klasse beter tot zijn recht komt. Daar zal het beslist weer om het kampioenschap meestrijden. Succes dit voorjaar, mannen!

 

Team 2 en 3 kwamen in de 4e klasse in actie. Team 2 in de 4e klasse A. Team 3 in de 4e klasse C.

Team 2 (Paul de Haas, Jan Koning, Els Visser-van Beek en Cor Verroen) eindigde op een keurige 2e plaats. Alexandria'66 9 was uiteindelijk toch een maat te groot voor het Spijkenisser team.

Team 3 (René Bernouw, Frank Wagemans, Kees van Oers en Rinus van Lier) eindigde op de 4e plaats. Vooral een goede competitie voor René Bernouw. Met een winstpercentage van 70 % was hij onbetwist de sterkste speler aan Spijkenisser kant.