· 

Voorne Atletiek bij AV Flakkee.

Op zaterdag 19 november vertrok een grote groep lopers van Voorne Atletiek naar Middelharnis voor de 10 en 5 km van de Tieleman Keuken Run. De Run werd na 2 jaar weer georganiseerd door AV Flakkee en startte en eindigde op de atletiekbaan. 

 

Het was een koude maar droge ochtend en de vele vrijwilligers trotseerden de kou om deze loop goed te begeleiden. Voor de ochtendgroepen van Voorne Atletiek een mooie afsluiting van de opbouw na de zomervakantie met duurtrainingen van 5 tot 10 km non-stop met daarbij de wekelijkse snelheidstrainingen waardoor mooie resultaten konden worden neergezet in Middelharnis.

 

 

Trainers en hulptrainers fungeerden als 10 km-pacers zodat groepjes op niveau konden lopen op een zo vlak mogelijk schema. Zij sleepten hun lopers met enthousiasme door de soms moeilijke momenten.

 

Voor Martine Lust een 2e plaats op de 10 km in 45:53 min.

Ook op de 5 km werd goed gepresteerd door een aantal lopers, die na aankomst de 10 km finishers konden binnenhalen.                

Jeugdatleet Kalle Dijksma stond op het podium voor het winnen van de 800 mtr in een mooie tijd van 2.46 min.

 

Het was goed toeven bij AV Flakkee met na de run een kop erwtensoep die door  alle lopers werd gewaardeerd op deze  koude ochtendDaarna met een grote groep deze wedstrijd afgesloten met een goed verzorgde lunch bij 't Majoortje in Middelharnis. 

 

Bij Voorne Atletiek is hardlopen onder leiding van gediplomeerde trainers in de duinen van Voorne en op de Atletiekbaan in Vierpolders een mix van prestatie, plezier en gezelligheid!