·

GHVV'13 in slechte wedstrijd onderuit.

Op het ijskoude sportpark Guldeland speelden GHVV'13 en 's-Gravendeel hun wedstrijd om de broodnodige punten.

De start was alles behalve goed te noemen voor de gastheren want al direct was er al gevaar voor et doel van Davey Bouman. Gelukkig schrok de aanvaller van zijn kans en werd het geen doelpunt.

Het was 's-Gravendeel die de touwtjes in handen nam in de 1e helft en kreeg dan ook kansen om de score te openen.

In de 8e minuut was het dan raak. Een gevecht om de bal in de zestien en of het nu bewust was dat weet ik niet maar de scheidsrechter zag een speler van de bezoekers gaan liggen en floot voor een strafschop. Deze werd onberispelijk binnen geschoten door de bezoekers. 0 - 1

GHVV'13 stond vroeg in de wedstrijd op achterstand.

De gehele 1e helft was 's-Gravendeel wel de betere ploeg en GHVV'13 liep een beetje achter de feiten aan. De rust werd dan ook bereikt met een 0 - 1 stand. Spelers gingen lekker de warme kleedkamer in.

Na de rust probeerde GHVV'13 de bekende bakens te verzetten. De druk werd dan ook opgevoerd maar 's-Gravendeel bleef gemakkelijk overeind en kwam niet echt in gevaar. Het spel werd steeds minder van beide kanten al probeerde GHVV'13 het wel al was het geloof in een goed resultaat duidelijk niet aanwezig in deze wedstrijd. In minuut 86 werd dan het vonnis geveld door de bezoekers. In 1 van de counters was het dan toch de 0 - 2 voor 's-Gravendeel. Niet veel later floot de de scheidsrechter van dienst af en konden de mannen naar binnen.