·

GHVV'13 gaat met goed gevoel de winterstop in.

Na 3 ( al dan niet verdiende ) nederlagen van GHVV'13 werd het weer eens tijd om punten te pakken.
En dat tegen WFB  die bovenaan stond.
Vanaf het eerste fluitsignaal was GHVV'13 feller en dat resulteerde al in de 2e minuut tot de 1 - 0 van Ferry van der Spuij na een assist van Marco de Wilde.
GHVV'13 bleef de bovenliggende partij en kregen een aantal kansen om de voorsprong te vergroten. Dat gebeurde ook in de 30e minuut .
Bij een corner viel de bal voor de voeten van Stijn van de Berg die niet twijfelde en de 2 - 0 binnen schoot.
Maar vlak voor de rust werd een speler van WFB binnen de "zestien" neergelegd en de strafschop werd goed binnen geschoten.
In de rust bleven Ferry en Stijn met blessures achter en werden vervangen door Dennis Groeneboom en Jarno Briegoos.
Direct na de aftrap voor de tweede helft weer een fel GHVV'13 en na een dieptepass op Coen Speelpenning ging deze de keeper voorbij maar werd neergelegd.
Gele kaart voor de keeper van WFB en de penalty werd binnengeschoten door Andy Kruik.
GHVV'13 bleef de betere ploeg met genoeg kansen om de stand verder uit te bouwen.
Van die kansen werd er 1 benut nadat Marco de Wilde na goed doorzetten tegen de keeper schoot en de rebound werd binnengeschoten door Dennis Groenenboom.
Trainer Rob Vuik wisselde een aantal spelers en gaf zo de reserves speeltijd.
Vlak voor tijd zette WFB aan voor een slotoffensief wat resulteerde in de 4 - 2.
Maar verder liet GHVV'13 het niet komen en na wat blessuretijd floot de goed leidende Kerkhof voor het einde.
Zo gaat GHVV'13 met een goed gevoel de winterstop in.
Verslag: David van Trigt.