· 

Hardloopcursus voor beginners bij Atletiekvereniging Spark in Spijkenisse.

Het gaat goed met de inschrijvingen voor de hardloopcursus 5 km bij AV Spark in Spijkenisse. De vereniging start op dinsdagavond 17 januari en zaterdagochtend 21 januari 2023. Het aantal inschrijvingen loopt al tegen de 20, er is een maximum van 25 deelnemers. Wil je meedoen meld je dan snel aan!!


Info over de cursus.

We gaan uit van de beginnende hardloper met geen of weinig hardloopervaring. De trainingsopbouw gaat geleidelijk aan. We beginnen met kleine stukjes hardlopen afgewisseld met stukjes wandelen. In 13 weken staan we iedere dinsdagavond (19.15-20:15 uur) en zaterdagochtend (9.30-10.30 uur) klaar om jou te begeleiden tijdens de cursus. Tijdens deze weken kan er 1 keer per week of 2 keer per week getraind worden.

 

De kosten.

De deelname kost 39,00 euro voor 1 keer per week en 49,00 euro voor 2 keer per week gedurende 13 opeenvolgende per cursus van 13 weken.

 

Inschrijven.

vóór 10 januari 2023

Inschrijven voor de beginnerscursus kan tot 10 januari 2023 door een email te sturen naar: beginnersgroep@avspark.nl of via het inschrijfformulier op de website ww.avspark.nl 

 

 

Vervolg.

Na deze cursus kun je eventueel doorgaan met de vervolgcursus 10 km; na afloop van de beginnerscursus hoor je wanneer deze cursus van start gaat.