· 

Ondanks de kou een goede opkomst Wintercompetitie Jeu de Woeles.

Ook deze week speelden de leden van Jeu de Woeles hun jeu de bouleswedstrijden voor de Wintercompetitie.

 

Op woensdag 14 december trotseerden maar liefst 29 leden de kou en speelden hun drie ronden voor de Wintercompetitie. Engel van Mourik, Gerda Oosterbroek-Freijters en Jean van Heddegem bleven als enige drie spelers zonder nederlaag. De koploper van het Algemeen Klassement, Wim Kleijn, verloor 1 competitieronde, maar behield de leiding in het Algemeen Klassement. Ook de nummers 2 (Aren van der Aa) en 3 (Frans Wiersma) verloren 1 wedstrijd maar handhaafden zich op hun 2e en 3e positie. Jean van Heddegem staat 4e in het algemeen klassement, Gerda Oosterbroek-Freijters 18e.

 

Donderdag 15 december kwamen 16 leden naar de banen in De Woelhoek om drie competitieronden af te werken. Arnold de Zoete, Jean van Heddegem en Nico van Dijke bleven ongeslagen. Daardoor behielden Nico van Dijk en Jean van Heddegem hun 1e en 2e plaats in de Algemene Rangschikking. Nummer 3 Wim de Waal verloor 1 van zijn 3 wedstrijden en moet nu Arnold de Zoete naast zich dulden.