· 

Jeu de Boules Wintercompetitie De Woelhoek.

In totaal 23 spelers trokken afgelopen woensdagmiddag naar De Woelhoek in Hellevoetsluis voor drie ronden jeu de boules in het kader van de Wintercompetitie Jeu de Woeles.

Zou de aanval ingezet worden op de leidende positie van Wim Kleijn? Vorige week verloor Wim één van zijn 3 spellen. Zou deze tendens doorzetten en Wim pootje gelicht werd door zijn concurrenten?

Het antwoord is nee, alhoewel Wim ook deze week een wedstrijd verloor. Eerste concurrent Aren van der Aa verloor echter ook 1 van zijn 3 partijen en nummer 3 Frans Wiersma was deze dag afwezig. Het gaf Jean van Heddegem de gelegenheid dichterbij te komen. Jean bleef woensdag zonder nederlaag.

 

Naast Jean van Heddegem bleven ook Ton Otte en Hans Leijendekker ongeslagen. Maar liefst 9 spelers verloren maar 1 partij. Het veld lag deze middag dus dicht bij elkaar.

Nadat de stofwolken waren opgetrokken, bleef Wim Kleijn ook na deze middag fier aan de leiding in het Algemeen Klassement. Met 23 overwinningen in 30 speelronden heeft Wim een winstpercentage van 76,7. Op de voet gevolgd door Aren van der Aa en Frans Wiersma met 22 uit 30 (73,3%). De vierde plaats is voor Jean van Heddegem met 23 overwinningen uit 33 speelronden (69,7%).

 

De wedstrijden van de donderdaggroep gingen deze week niet door. Afmeldingen en de regenachtige omstandigheden waren de oorzaak hiervan.