· 

Wim Kleijn en Nico van Dijke blijven aan de leiding bij Jeu de Woeles.

Na een regenweek konden de leden van Jeu de Woeles deze week weer in actie komen in De Woelhoek van Hellevoetsluis (of moeten we nu Voorne aan Zee schrijven?). 

 

Woensdagmiddag kwamen 25 dapperen naar de banen voor drie ronden in de wintercompetitie. Engel van Mourik, Hans Leijendekker, Henk van Veen en Rob Swaep beleven zonder nederlaag. De top 4 van het algemeen klassement leed 1 nederlaag, maar behielden daardoor ook hun positie. Henk van Veen, Hans Leijendekker en Rob Swaep kropen door hun ongeslagen middag iets dichterbij. Wim Kleijn leidt dus nog steeds het Algemeen Winter Klassement met een winstpercentage van 75,8 en wordt op de voet gevolgd door Aren van der Aa en Frans Wiersma (beiden 72,7%).

 

In totaal 18 spelers speelden donderdag. Rob van Leeuwen bleef als enige speler zonder nederlaag. Het Algemeen Winter Klassement bij de donderdaggroep blijft in handen van Nico van Dijke met de uitstekende score van 90%. Op respectabele afstand gevolgd door Jean van Heddegem (71,4%) en Tom Boom (61,5%). 

 

Foto's: Hans Leijendekker.