· 

Jeu de Woeles deze week.

Maar liefst 34 spelers waren woensdagmiddag 11 januari aanwezig op de jeu de boulbanen van Jeu de Woeles in Hellevoetsluis (Voorne aan Zee).

Zoals gebruikelijk speelden de boulers drie competitieronden waarbij de spelers aan elkaar geloot werden (balletje, balletje). Gerard van Bavel had op maandag samen met zijn vrouw extra geoefend en dat leverde direct resultaat op. Hij bleef deze middag zonder nederlaag. Datzelfde resultaat bereikten van de grote groep spelers alleen Rob Swaep en Roza van der Slot.

 

Algemeen klassementsleider Wim Kleijn had niet zijn dag. Hij leed twee nederlagen. Desalniettemin blijft Wim aan de leiding met een winstpercentage van 72,2. Hij moet nu wel Frans Wiersma naast zich dulden (ook 72,2%). Frans leed woensdag een nederlaag minder. Aren van der Aa (69,4%), Jean van Heddegem (69,2%), Rob Swaep en Henk van Veen (beiden 66,7%) zijn de volgende in het winterklassement.

 

Op donderdag waren de weersomstandigheden slechter. Slechts 13 spelers kwamen opdagen en die speelden door de regen maar 1 competitieronde. Daarna ging iedereen teleurgesteld naar huis. Nico van Dijke blijft met een winstpercentage van 90 de onbetwiste leider. Op ruime afstand gevolgd door Jean van Heddegem (69,0%) en Arnold de Zoete (60,0%).